III. Déj? vu Party a Pomléban

Immáron a III. Déj? vu Party rendezvényen munkálkodik a szervezők lelkes csapata, remélve, hogy június 15-én megint egy jó hangulatú találkozót sikerül létrehozniuk. A cél most is ugyanaz, összehozni az embereket korra és nemzetiségre való tekintet nélkül a barátság és a jó szomszédság jegyében. Ehhez a legjobb eszköz a zene, abból pedig nem lesz hiány.

Deja vu Fest 2013 A két húzónév Török Ádám és Janko Lehotský. Hazájukban mindketten pop-rock legendának számítanak: a Mini, illetve a Modus együttes frontemberei. Fellép a Buttons együttes is, akik a hatvanas évek elején úttörőként játszották a big-beat zenét Szlovákiában. Általuk a legrégebbi rock „művekből” kapunk ízelítőt. Az együttes egyik alapító tagja, Kamil Paulovčín egyébként Somorja lakója. Egy kis egészséges lokálpatriotizmus sohasem árthat, így a további fellépők is kapcsolódnak Somorja város kulturális életéhez. Az együttesek közül a Deep Voice Group, a Royko Passage, a zeneiskolás Zušband, a Csalló és a Csali is színpadra lép. A Déj? vu zenekar tagjaként fellép Erich Boboš Procházka, és énekel majd Németh Imre is.

Belépő nem lesz, pusztán a jókedv és nyitottság lesz fizetőeszköz. És amit föltétlen hagyjatok otthon: azok az előítéletek…