Lake Up fesztivál

Idén ismét jön a Lake Up fesztivál! A szervezők a tavalyinál még nagyobb bulit ígérnek, ami beigazolódni látszik a kiszivárogtatott információk alapján. Hiszen mindjárt dupláztak, és a tavalyi egy nap helyett a Holt-Vág partján két napon keresztül bulizhat a nagyérdemű.

lake

És ha már a duplázásnál tartunk: a színpadok számát is kettőre emeljük! Július 26-án, pénteken este a nagyszínpadon drum and bass party lesz: cseh, szlovák és magyar lemezlovasok társaságában, a kisszínpad pedig a minimal és a techhouse, „meg ami belefér” zenei stílusokkal szórakoztat.

Július 27-én, szombaton a délelőtt és a délután folyamán családi és gyermekprogramok, különböző ügyességi versenyek, aquazorbing és vizifoci-bajnokság vár a látogatókra.
Késő délután és este pedig jönnek a koncertek. A szervezők két nevet árultak el eddig.

Az egyik a rap legenda, a két őrült: az Animal Cannibals (állati kannibálok). A másik pedig a 17 éves, Megasztár-győztes: Radics Gigi, akinek tutira sokan fogtok örülni!

Jól hangzik mindez? Természetesen idén is ingyenes a beléptetés. És ez még nem minden! A szervezők még nem lőtték el az összes puskaporukat, későbbre tartogatják azt.