2. Nyári Fotófesztivál

Tavaly 600-an fotóztunk együtt jó hangulatban és gyönyörű időben a csodálatos fotókörnyezetet nyújtó Kopaszi-gáton. Idén sem lesz ez másként! Júniusban újra várunk Téged is a nyár igazi fotóünnepére, a 2. nyári fotófesztiválra! Találkozzunk!

fesztival_kep_net

(fotó: Seregi Péter, modell: Fenyvesi Laura)

Időpont: 2013. június 23. (vasárnap) 11:00-18:00

Helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öböl rendezvényház és környéke

Ízelítő a programból:

Koktélfotózás
Profi ételfotós vezetésével fotózhatsz frissítő és színes nyári koktélokat a helyszínen kialakított tárgyfotózás műteremben.

Páros glamour fotózás
Profi műteremben, egyedi díszletben készíthetsz igazán hatásos képeket egy gyönyörű modellpárról, amolyan farmerreklám stílusban.

Portréfotózás terasz
A rendezvényház teraszán karakteres és szép arcú modelleket fotózhatsz kipróbálva egy izgalmas vegyes világítást, amelynél a modellt a teraszon műfénnyel világítjuk meg, míg mögötte az öböl és a természetes fények dominálnak.

Divatfotózás terasz
Egyedi díszletben, fedett helyen, de mégis a szabadban és természetes háttérrel egyedi divatfotók alkotásának is a helyszíne lesz a rendezvényház terasza. Karakteres világítás a gyönyörű divatmodelleken, a háttérben a festői szépségű öböllel igazán izgalmas fotótémát kínál.

Kültéri divatfotózás
A természetes fény maximális kihasználásával divatos és elegáns ruhák fotózásának lehetsz a részese. Az épület falának fa borítása trendi divatfotók alkotásához kínál tökéletes hátteret.

Esküvői divat
A Kopaszi-gát az egyik legkedveltebb budapesti esküvőfotózási helyszín, amelyet ezen a napon Te is megtapasztalhatsz. Egy egyedi tervezői ruhába öltöztetett csodás menyasszonyról készíthetsz napsütéses esküvői fotókat.

Bodybuilding fotózás
Egy bebarnított testépítő bajnokot fotózhatsz a vízparton. A tökéletesen kidolgozott emberi test szépségét a csillogó víztükörrel együtt örökítheted meg.

Fürdőruhás divatfotózás
Mintha csak egy divatkatalógushoz készítenél fotókat, olyan körülmények között készíthetsz egy tökéletes alkatú modellel az öböl kövekkel kirakott partján minőségi fürdőruhás divatképeket.

Sólyomfotózás
A természetfotózás és a teleobjektívek szerelmesei az öbölben sólyomröptetést fotózhatnak. A nap folyamán ráadásul hazánk egyik vezető profi természetfotósa is segítségére lesz a fotózás eme gyönyörű ága iránt érdeklődőknek.

Fotózd a Macit! – Kreatív fotópályázat
Az idei fesztiválon egy igazán egyedi és a kreativitást előtérbe helyező fotópályázatban méretheted meg magad! A fesztivál területén elhelyezünk egy plüssmackót, amelyről minél jobb, minél kreatívabb képet kell készíteni. Plusz eszközök használata megengedett, az egyetlen szabály, hogy a mackót nem szabad elmozdítani vagy megkárosítani. Az elkészült képedet a helyszínen le is adhatod és a nap végén közösen értékeljük a pályázatra leadott képeket, melynek során kiderül, hogy kié a legjobb mackófotó. A legjobb képek készítőit értékes díjakkal jutalmazzuk! Játssz velünk! :-)

Nagy tesztelés
A nyári fotófesztiválon minden jelentősebb fotós cég képviselteti magát, akiknél kipróbálhatod a Téged érdeklő fotós felszereléseket, újdonságok, gépeket, objektíveket…

Előadások
A nap folyamán 10-15 perces előadok keretében a fotózás legkülönfélébb területeiről és a fotós piac újdonságairól neves fotósoktól és a fotótechnikai cégek vezető képviselőtől gazdagodhatsz első kézből származó információkkal. Több mint 20 hasznos előadás, amelyek között biztosan több olyat is találsz, amelyek érdekesek számodra.

Kerekasztal
A fotózás talán legizgalmasabb aktuális témáiról 4 kiváló szakemberrel ülhetsz le egy asztalhoz, hogy átfogó képet és részletes információkat kaphass. Valódi értékek és igazán hasznos mondanivalók áramlanak majd a kerekasztal körül, amelyeket a napi fotózásaid során is kiválóan hasznosíthatsz. A nagyobb lélegzetvételű, kb. 1.5 órás előadások és beszélgetések részletes programját hamarosan olvashatod itt az oldalunkon.

EXPO
A nyár legnagyobb fotós szakmai kiállítása is a fotófesztivál keretén belül kerül megrendezésre. Mintegy 30 kiállítói standon szemezgethetsz a fotós piac érdekes termékei és szolgáltatásai között.