Csutkamanó hírei

Kedves Gyermekek, Szülők!
RIPORTOK NEKTEK-VELETEK menünkben AZ APURA BÜSZKE LEHETEK interjúsorozatunk első vendége PÖLÖSKEI SZILÁRD, aki feltalálta a vízen guruló biciklit – erről és sok egyébről mesél nektek a www.vitaminstation.hu oszlopos tagja.
MESESZIGET menünkben új mesecsatornát indítottunk MESÉK A TELEFONBÓL, AVAGY PIPIKE, A HISZTÉRIÁS TÜNDÉRLÁNY címmel. Első mesénk A TÜNDÉR TELEFONJA – olvassátok el a MESESZIGETEN.HÍRMORZSÁK rovatunkban a BUDAVÁRI LABIRINTUS – GYEREKLABIRINTUS rendezvényére hívjuk fel a figyelmeteket és újabb nyereményjátékra invitál mindenkit a BUDAVÁRI LABIRINTUS KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉKA című új rovatunk!!!

SZERETEM, MERT… irodalmi pályázatunkba várjuk írásaitokat, lehet mesét, verset, prózát, élménybeszámolót küldeni – a lényeg, hogy arról írjatok, amit vagy akit nagyon szerettek!!!!!! Minden pályázó ajándékot kap! A legjobb pályaművek felkerülnek a honlapunkra és a 3 legjobb remekműért AJÁNDÉKCSOMAGOT küldünk nektek!!!

 JÁTÉKBOLYGÓ menünkben új KARÁCSONYI TROPICARIUM NYEREMÉNYJÁTÉKOT indítottunk!

 Lezártuk a MIKULÁS REZIDENCIA nyereményjátékát a nyitóoldalunkon, a VIVANDRA – MESÉK KÖZÖTT menü PÖTTY KÖNYV játékát, a TESSLOFF-BABILON nyereményjátékát, a JÁTÉKBOLYGÓ menü BUBORÉK EGYÜTTES NYEREMÉNYJÁTÉKÁT, a DIÁZÁS ÖRÖK ÉLMÉNY menü nyereményjátékát!

A VIVANDRA-MESÉK KÖZÖTT menüben KÉS A ZAJBAN címmel bemutatunk egy izgalmas könyvet, ezt is megnyerhetitek még karácsony előtt a rovatban!

 A KARÁCSONYI VENDÉG című új rovatunkban nem mindennapi beszélgetéseket találtok, az első két vendég VARGA IZABELLA (Barátok közt sorozatból) és MIKOLA PÉTER (a zenés játszótárs).

TEGYEN EGY SÉTÁT AZ ANGYALOK ERDEJÉBEN – fantasztikus rendezvényről adunk hírt a TUDTAD-E? rovatunkban.

MINIVARRODA KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉKA – AHOL FANTASZTIKUS CSUTKAMANÓS KARÁCSONYI TARISZNYÁT NYERHETTEK!!!

Rengeteg új hír, izgalom és élmény vár rátok a www.csutkamano.hu oldalán! Itt már karácsony van!

Játsszatok velünk, gyerekek és felnőttek! Nyerjetek ajándékot Csutkamanótól! És ne feledjétek: SZENTPÉTERI CSILLA – évzáró – c. koncertje december 26-án a Kongresszusi Központban, vendége: VÁSÁRY ANDRÉ – plakát a TUDTAD-E? rovatunkban

A MAGYAR INTERAKTÍV TELEVÍZIÓBAN SZEREPEL CSUTKAMANÓ http://www.televizio.sk/2010/11/csutkamano-ajandekai/

www.csutkamano.hu

Oros-Zalaba Zsuzsa szerkesztő

www.jatekshop.eu – A JÁTÉKOK FELLEGVÁRA

http://rajzolas.net/ – TANULJ MEG RAJZOLNI A JOBB AGYFÉLTEKÉDDEL!!! A csoda benned van!!!