42. Expired Passport Music Club

2014. március 25-én, kedden, 19 órai kezdettel kerül sor a Pozsonyi Magyar Intézetben (Védcölöp utca / Palisády 54.) az Expired Passport Music Club idei első klubestjére.

Az elején a házigazdák, vagyis az Expired Passport megújított akusztikus műsorát hallhatja a közönség, és végre a helyszínen is megvásárolható majd a négyesfogat várva várt új lemeze, a ZOO! A kompakt lemez ára csupán 5 euró lesz, de cserébe a vásárló egy exkluzív, digipack kivitelezésű, 16 oldalas könyvecskével ellátott CD-t kap! Ne feledjétek, a hanghordozó megvásárlásával nemcsak a zenekart és a klubestet, hanem a felvidéki magyar zenét is támogatjátok!

Ezt követően két fiatal írónő, a felvidéki Juhász Anikó és a magyarországi Juhász Dóra ifjúsági regényét mutatjuk be. A kötet a Madách-Posonium könyvkiadó jóvoltából jelent meg a közelmúltban. A szerzőkkel Lacza Gergely beszélget.

Egy gyors átszerelés után Saróka Liliána verséneklőt látjuk vendégül, aki legutóbb jó pár évvel ezelőtt járt nálunk, így biztosan sok szép új dallal örvendeztet meg bennünket.

A 42. EPMC est a JAIK, az Expired Passport Music polgári társulás, a Pozsonyi Magyar Intézet, a Zene.SK és a Madách-Posonium jóvoltából valósul meg.

A belépés természetesen ezúttal is ingyenes. Mindenkit sok szeretettel várunk! 🙂