Mentés. Másként. – Alkotói pályázat a 6. Fenntarthatósági Napra

A Magyar Telekom 2013-ban ismét megrendezi a Fenntarthatósági Napot, amelyre alkotói, művészeti pályázatot tett közzé: Mutasd meg, mihez értesz: filmforgatás, fotózás, festés, formatervezés vagy zene? A lényeg, hogy maradj a témánál, ami a fenntarthatóság, és ezen belül mutasd meg, Te hogyan mentesz másként. Azaz mit teszel a környezetért, a közösségért, az etikus fogyasztásért… másként?

Amit nem kérünk: elcsépelt, agyon hangoztatott témákat (mint pl. szelektív hulladékgyűjtés). Amit kérünk: újdonság, innováció, ötletesség, akár humor. Ja, és kreativitás!

Kategóriák

  • Zene – Írj egy dalt, és add elő! Bármilyen zeneszámmal indulhatsz, ami a saját szerzeményed. A kategórián belül pályázónként max. 3 pályamű indítható. Fődíj: egy Samsung Galaxy Note 10.1 LTE a Telekom jóvoltából és 40 óra egy hangstúdióban.
  • Film – Készíts egy 1-3 perces filmet, amin bemutatod, hogyan lehet másként. A kategórián belül pályázónként max. 3 pályamű indítható. Fődíj: egy Samsung Galaxy Note 10.1 LTEa Telekom jóvoltából és részvétel egyreklámfilm forgatáson.
  • Kreatív – Fess, rajzolj, építs, fotózz, tervezz, bármi, csak légy kreatív! A kategórián belül pályázónként max. 3 pályamű indítható. Fődíj: egy Samsung Galaxy Note 10.1 LTE a Telekom jóvoltából és 1 hét betekintés a HD kreatív műhelyébe.

Zsűri

  • Halász Gyula, a HD Group kreatív igazgatója
  • Novák Péter, zenész, táncos, koreográfus, az FN-ek házigazdája
  • Rohonyi Gábor, rendező
  • Szegedi Csaba, kolorista, a MOME tanára
  • Szomolányi Katalin, a Fenntarthatósági Napok főszervezője

A zsűri által kiválasztatott legjobb alkotások bemutatásra kerülnek 2013. szeptember 28-én a 6. Fenntarthatósági Napon, amely a díjátadónak is helyet ad. A kiállított alkotások közül pedig az FN6 látogatói szavazhatják meg a legjobbat.

Közönségdíj: egy Wacom digitalizáló tábla és egy 6 fős Pedicab városnéző túra

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. szeptember 1.

Benyújtás: Töltsd fel a pályamunkádat a netre (YouTube, Videa, Flickr…), küldd be a linket, vagy ha nem kell feltölteni, akkor magát a művet a palyazat@fenntarthatonap.hu-ra

További információ

palyazat@fenntarthatonap.hu