PC: A magyar történelem legérdekesebb asszonyai

2013. június 4. kedd 18.00

A magyar történelem legérdekesebb asszonyait mutatja be Ozogány Ernő tudománytörténész, szakíró. Beszélgetőpartnere Lacza Tihamér újságíró. Műsorfelelős: Pán Rozália, Háznagy: Krajči Klára

2013. június 6. csütörtök 17.00

Daloljunk együtt!” Állandó vendégünk Matus János zongoraművész, aki nélkül már szinte elképzelhetetlen lenne egy havi műsorunk. Játékát újabban színesíti egy rövid előadás, megemlékezés közismert zeneszerzőkről. Most Szenes Iván dalszövegíróról, zeneszerzőről hallhatunk. * műsorfelelős: Altdorffer Berta és Janda Magda, háznagy: Ordódy Éva

Közlemények:

Május 25-én, szombaton 16 órától Közgyűlés lesz. A PC tag kötelessége, hogy megjelenjen, ezért kérünk mindenkit, hogy jöjjön el! Többek közt sor kerül az új választmány megválasztására is. Szeretnénk, ha jelentkeznének olyanok, akik szívesen dolgoznának a választmányban, de várjuk az esetleges javaslatokat is. 

Közöljük a tagokkal, hogy előreláthatólag június 22-én kirándulást szervezunk Brünnbe. A részletes tudnivalókat időben tudatjuk a tagsággal.

Készül az új évkönyvünk. Mivel ez nem kis költséggel jár, ezért kérjük a tagokat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák pénzadományaikkal a könyv megszületését. A PC pénztárosának Mach Józsefnek vagy Urbán Évának juttassák el a felajánlott osszeget. Köszönjük!