Augusztusi horoszPókok

Kos
Élvezd az utolsó nyári hónapot. Ne hagyjd ki a találkozási lehetőségeket. Különösen, hogy olyan emberekkel jöhetsz össze, akik a szimpátiánál többet jelentenek majd a számodra. Tartós kapcsolatokra tehetsz szert, amelyet nevezhetünk kapcsolati tőkének is, ami azért fontos, mert ha dolgozol, a munkahelyeden nincs minden rendben. Itt az ideje annak, hogy rendbe tedd a gondolataidat, ügyeidet. Jó lenne más szemszögből is megvizsgálni a dolgokat, hátha új gondolatok és lehetőségek nyílnak meg előtted. Megismerkedhetsz életed nagy szerelmével, de az is lehet, hogy egy régi kapcsolatban újra kezditek. 

Bika
Ha nem volt munkád, akkor most lesz, méghozzá olyan, amely stabil, amelyre építhetsz, és amelyet nem egyszerűen öröm lesz végezni, hanem olyan kedvezményekhez jutsz általa, amelyek megkönnyítik az életedet. És még a családod is élvezheti ezeket a juttatásokat. A szerelemben ennél már bonyolultabb helyzet ki sem alakulhatna, mint ami most vár rád. Képes leszel őrültségre – pedig te a higgadtság és a józan ész embere vagy -, most mégis olyan dolgok történnek, amelyek szinte elveszik az eszed. Csak az a fontos, hogy ne futkoss fűhöz-fához, és ne tájékoztass mindenféle apró részeltről senkit, hogy éppen most kivel, és hogyan, és miért történnek a dolgok. Jó lenne, ha békét kötnél végre magaddal és a világgal, és élveznéd az átlagos élet átlagos örömeit.

Ikrek
Felbukkanhat egy régi szerető, és talán megállapodtok abban, hogy barátok lesztek, és nagy erőfeszítések árán próbálkoztok, hogy betartsátok mindazt, amiben megállapodtak. De ez mégsem fog sikerülni. És ott tartotok, ahol egykor. De az is előfordulhat, ha együtt jársz valakivel, akkor most olyan dolgok hangzanak el, amelynek a lényege az elköteleződés, és az egymás iránti hűség, és ha még nem költöztetek össze, akkor annak is eljön az ideje. Anyagiak terén érdekesen alakul ez a hónapl. Saját leleményességednek köszönhetően a könyvelésed bevétel oldala szaporodik. Ne ess túlzásokba, különösen ne, ha hallasz egy hírt, amit ha tovább adsz, semmit ne tegyél hozzá. 

Rák
Légy óvatosabb a barátokkal, mert kihasználhatnak, vagy előfordulhat, hogy valaki, akit közel érzel magadhoz, nem teljesen őszinte veled. Ha nem nyaralsz, és dolgoznod kell, akkor viszont nem lesz okod panaszra, különösen, ami a pénzügyeket illeti. Egyszerűen érteni fogsz a pénzügyekhez, és lesznek akik, azt mondják, hogy mázlista vagy, lesznek akik pedig irigykedve jegyzik meg, hogy biztosan pénzügyi zseni volt a családotokban és ezt a képességet örökölted. Kiváló ez a hónap bármilyen ingatlannal kapcsolatos tevékenységre, vagy azzal kapcsolatos dolgok rendezésére. Esetleg egy rokonnal is most tisztázhatsz olyan dolgokat, amelyeket talán azért nem tettél meg, mert kényesnek érezted a témát. Most viszont itt az ideje annak, hogy mindent megbeszéljetek.

Oroszlán
Ha ebben a hónapban mész nyaralni, fantasztikusan fogod érezni magad. Sok új dolgot ismerhetsz meg, még az is megtörténhet, hogy váratlanul találkozol régen látott ismerőssel, és olyan sok új dolgot hallasz tőle, hogy kedved támad felkeresni bizonyos helyeket, embereket, akik korábban fontos szerepet játszottak az életedben. Eszedbe jutnak olyan emlékek is, amelyek talán fájdalmasak, de rájössz, hogy ezeknek az átélésére miért volt szükséged. A szerelemben egy kis gyakorlással hatalmas élvezetet nyújthatsz mindkettőtök számára, amivel a partneredet szinte magadhoz láncolhatod.

Szűz
Hatósági ellenőrzés várható ebben a hónapban. Ha ez már megtörtént, akkor készülj fel újabbakra, és az is benne van a pakliban, hogy valaki nem egészen tisztességes eszközökkel játszik, és ez az oka annak, hogy a hatóság újra tiszteletét teszi nálad. De most nem fognak semmi hibát találni, és ez a „jóakaródat” rendkívüli mértékben bosszanthatja. Anyagi ügyeid jól állnak, különösen, hogy valami olyasmit találtál ki, amiből pénz lesz, és nem is akármennyi. Ha párkapcsolatban élsz, akkor partnered kissé nyugtalan lesz, ha nincs állandó program, és figyelj oda rá, mert ha túlságosan elfoglal, amit csinálsz, akkor kedvesed olyan valakit talál, aki fenn tudja tartani az érdeklődését…

Mérleg
Ha az élet értelmét és a boldogság kék madarát keresed, a nagy keresésben elszalaszthatod a megfelelő pillanatot életed megváltoztatására. Inkább örvendezz, hogy megszabadulhatsz attól a személytől, akibe beleszerettél. Ha hírt kapsz felőle, akkor egészen nyugodtan te is mondhatsz olyanokat, amelyek talán nem teljesen fedik a valóságot, de biztos, hogy visszajutnak a fülébe, és elgondolkodik azon, hogy mit mulasztott. Ha nagyon tetszik valaki, akkor kezdeményezz, és nagyon hamar rájössz, hogy mit élvez a partnered, és rávezeted őt is, hogy téged mivel vehet le a lábadról… Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, partnered úgy érzi, hogy a te túlságosan sokat törődsz a rokonságoddal, és ez feszültséget okozhat közöttetek.

Skorpió
Ha van munkád, változás várható, talán a feletteseid nincsenek megelégedve veled, de az is lehet, hogy olyan dolgokra kényszerítenek, amelyet nem tartasz helyesnek, de megteszed. Közben azért változtatni fogsz, mégpedig úgy, ahogy azt te akarod, és ezt nem fogod nagydobra verni. Egy barátod, aki külföldön tartózkodik, olyan dolgokról számol be, hogy szinte elfog a sárga irigység, és el sem tudod képzelni, hogyan lehetséges, hogy neki ennyire megy, és az életében minden bejön. Ne hidd el azt, amit mond, mert van amit elhallgat előled, azt a bizonyos dolgot, amit tulajdonképpen megkeseríti az életét, és ez lehetséges, hogy éppen a partnere. Ha szerelmes vagy, akkor ügyelj arra, hogy a munkádat, vagy a fontos dolgaidat ne hanyagold el a kedvesedért, mert lehet, hogy ez a kapcsolat ne lesz hosszú életű.

Nyilas
A szerelemben szakításveszélyes hónap következik, és talán éppen egy barátod, vagy barátnőd az, aki tömi a fejed olyan dolgokkal, amelyeknek hatására aztán olyan dolgokat produkálsz, hogy tényleg véget vethetsz a kapcsolatnak. De az is megtörténhet, hogy anyagi ügyek miatt úgy érzed, hogy mókuskereket taposol, és szinte semmire sem elég, pedig hiába dolgozol, vagy majdnem megszakadsz a munkában. Ha nyaralsz, akkor talán nem is tudsz róla, milyen nagy változások történnek a munkahelyeden. Ha úgy határozol, hogy beiratkozol egy iskolába, akkor a munkahelyeden támogatni fognak, és az ott tanultaknak nagy hasznát veszed később, jobb helyzetbe kerülsz.

Bak
Még az a jó, hogy te jártas vagy szerelmi ügyekben, és pontosan tudod, hogy neked mire van szükséged, mi az, amitől jól érzed magad. A munkában olyan elégedettek lesznek veled, ha csak nyári munkás vagy, akkor szinte a szívük szakad meg, hogy rövidesen el fogod hagyni őket. És előfordulhat, hogy megpróbálnak lekenyerezni, hogy legalább részmunkaidőben, vagy hétvégenként maradj még. Pesszimizmusod alááshatja egészségedet, úgyhogy ügyelj a rendszeres szellemi és testi edzésre.

Vízöntő
Ha szerelemről, vagy gyermekről van szó, akkor arra vigyázz, nehogy a nagy örömtől, és boldogságtól véletlenül elcsöpögj. A szerelemben a kreativitás dominál, és a partnered teljesen befogadó lesz, élvezni fogja mindazt, amit kitalálsz, és elnyerheted a nagy lepedőakrobata címet is ebben a hónapban az állatövben. Még titokban tartod, de külfölddel kapcsolatban igen jó lehetőségeid adódnak, lassan eljön az ideje, hogy mindenki megtudja, és ez egyben azt is jelenti, hogy az életed sok mindenben változni fog. Még az is lehet, hogy nem itthon találod meg a boldogságot.

Halak
Amennyiben párkapcsolatban élsz, partnered talán virtuóz lesz a szexben, és ennek oka van. Nem felejtette el mindazt, ami korábban történt – talán elveszített téged -, és most mindent bedob, hogy a lehető legkívánatosabbnak, és legszebbnek lásd őt. Talán még nádszál karcsúra is képes fogyni. Ez ugyan nem lesz olyan egyszerű, de vannak olyan érdekek, amelyek miatt nem fogsz elcsatangolni tőle – különösen, ha már gyermeketek is van -, legfeljebb nem követed el azt a hibát, mint a múltkor, és képes leszel a titoktartásra. Pénzügyeid siralmasak, még jó, hogy van valaki, akinek a segítségével mindig hozzájutsz valami kis apróhoz…