Áprilisi horoszpókok

Kos
Nem igazán fogja magát jól érezni a bőrében. Amennyire csak lehet, tegye félre a feladatait, és próbáljon meg lazítani. Ússzon, bicajozzon, sportoljon minél többet. Pénzügyeit összezavarhatja egy kis füllentés. Egy barátság megszűnhet. A szerelemben viszont hangulatos légkört teremthet a társa. 
Bika
Ideje lenne dönteni. Az Önhöz közel állók elvárják, hogy kimondja végre, mit is akar valójában. Amúgy minden függőben lévő ügyét sikerül szép komótosan elintéznie. Ne költekezzék túlságosan, mielőtt pénzügyi helyzetét nem stabilizálja. A párkapcsolatában jó lenne végre őszintén elbeszélgetnie régóta húzódó gondokról, sértések és sértődések nélkül. 
Ikrek
Próbálja meg mérlegelni mások szempontjait is. Határozatlanságát környezete nehezen viseli, próbálja meg, hogy csupán annyit ígérjen, amit meg is tud tartani. Igazából nincs az Ön számára lehetetlen feladat, de amíg más szemében a szálkát is meglátja… Párjával vagy baráti társaságban menjen a zöldbe, jót tenne a mozgás.
Rák
Programozza át magát: keljen reggel jókedvűen. Vezérelve legyen a tolerancia. Pénzügyekben döntsön önállóan, nehogy később megbánja, hogy másokra hallgatott. Partnerkapcsolatának új impulzusokra van szüksége.
Oroszlán
Nézetei logikusak, de nemigen találnak követőkre, ha ismerőseinek többségét az érzelmek vezérlik. A pénzzel ne legyen gondja. Ami nincs, azt nem lehet elpazarolni. Partnerével most nincs ütközési pont: mindketten el vannak foglalva a maguk dolgával.
Szűz
Munkájában sikeres lesz, akkor is, ha nem a megszokott úton halad. Leleményességével meggyőzi ellenlábasait is. Jó lenne, ha a dicsőség nem szállna a fejébe. Pénzét ne bízza másokra! Partnerével mindent beszéljen meg, sokat lendíthet a dolgokon. 
Mérleg
Miért lepi meg, hogy mások nem akarnak úgy táncolni, ahogyan Ön fütyül? Legyen empatikusabb, hallgassa meg mások érveit is. Pénzügyi gondjait ne fújja fel, inkább igyekezzen rájuk megoldást találni. Párkapcsolatában szükség lesz döntésekre és áldozatokra is. Barátait ne ingerelje fölöslegesen! 
Skorpió
Mi lenne, ha nem csak magával volna elfoglalva? Anyagiakban nincs hiánya, de ne kérkedjék javaival. Partnerével legyen őszinte, a hazugság mindig kiderül. 
Nyilas
Ha nincs résen, minden cselekedetét Ön ellen fordíthatják. Pénzügyeit tartsa erősen kézben, különben kifolyik a kezei közül minden. Ráadásul csalódottnak érzi magát, mert úgy érzi, partnere távolodik. Barátainak, munkatársainak őszinteségét is ideje megvizsgálnia.
Bak
Ha kissé megerőltetné magát, felejthetetlen időszakot élhetne át. Partnerével szembeni bizonytalanságát és bizalmatlanságát le kell küzdenie végre. Ne terhelje őt fölöslegesen munkahelyi gondjaival! Pénzügyeivel legyen óvatos és következetes, ne költekezzen. Vigyázzon baráti kapcsolataira: még szüksége lesz a támogatásukra és azokra a lehetőségekre, amelyekhez általuk juthat.
Vízöntő
Ne vájkáljon régi sebekben. Optimizmussal önbizalma és anyagi sikerei is növelhetők. Partnerkapcsolatában nem elég az érzelem, Ön ennél többre vágyik. Teljesen az ujja köré tudja csavarni azt, akit kiszemelt. Barátai olyan emberek, akiknek a segítségével sikeresen haladhat előre munkájában.
Halak
Ne huhogjon állandóan, akkor se, ha előre látja, hogy valami nem sülhet el jól. Ha kevesebbet szövegel, kinyilatkoztatásai nagyobb súlyt kapnak. Munkájában ideje dűlőre vinnie a megkezdett dolgokat. Párja túlméretezett ötleteit tartsa földközelben.