V. InternetVers Fesztivál – Budapest

A Hangraforgó internetes Szakmai Fórum és a TEMI Fővárosi Művelődési Háza
– a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus szakmai támogatásával – 2012-ben megrendezi az V. INTERNETVERS FESZTIVÁLT
énekelt és megzenésített versek előadói számára.
A rendezvény egyúttal három nagy magyar költő, Áprily Lajos 125., Karinthy Frigyes 125. és Gál Sándor 75. születésnapjára is figyelmet fordít.A rendezők szándéka, hogy a fesztivál az Internet adta lehetőségeket felhasználva hirdesse az élő magyar költészetet, közvetlen kapcsolatot teremtsen a költők és a verseiket megzenésítő zenészek között.
Várjuk költők, dalszövegírók jelentkezését; küldjenek énekelhető verseket, hogy a fesztivál honlapján közzétett írásaik forrásul szolgáljanak vállalkozó kedvű énekes-hangszeres muzsikusok számára.
Várjuk olyan szólisták és kisegyüttesek jelentkezését, akik arra vállalkoznak, hogy a fesztivál honlapján szereplő költők e célra felajánlott verseiből komponált dalaikat a költők és a közönség jelenlétében előadják.
A fesztivál időpontja: 2012. április 12-13-14.
Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza, 1119 Budapest, XI. Fehérvári út 47.

A fesztivál találkozó jellegű, melynek során költők és verséneklők között személyes, akár alkotói kapcsolat jöhet létre, és szakmai egyeztetésre, véleményezésre, vagy hosszabb távú együttműködésre is sor kerülhet.
A fesztiválra nevezési díj nincs.
A rendezvény programjai a résztvevő költők és zenészek számára ingyenesek, de az étkezési és szálláshelyek önköltséges alapon vehetők igénybe.
A fesztivál dalairól a helyszínen hangfelvételt készítünk, melyeket a találkozó után az előadók és az érintett szerzők rendelkezésére bocsátunk.

Részletes fesztiválprogrammal a beérkezett nevezések feldolgozása után, 2012 márciusában jelentkezünk.
F. Sipos Bea és Faggyas László – Hangraforgó Szakmai Fórum  
Tóth Csaba igazgató – TEMI Fővárosi Művelődési Háza

A korábbi találkozókról és egyéb részletekről tájékozódni lehet a fesztivál honlapján: www.netversfeszt.hu