Az ördög nem alszik Pozsonyban

Az ördög nem alszikA XXV. Városi Kulturális Napok műsorában a komáromi Jókai Színház 2011. november 8-án 19.00 órai kezdettel Pozsonyban a Ružinovi Művelődési Házban bemutatja Az ördög nem alszik című zenés vígjátékot. Jegyeket Jégh Izabellánál lehet vásárolni, elérhető a 0905/707 232 mobilszámon. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Az ördög nem alszik 
Vaszary Gábor – Fényes Szabolcs – Szenes Iván zenés vígjátéka
Rendező: Görög László m.v. 

Gróf Boroghy Gedeon szívesen látná két utolsó rokona, Péter és Éva egybekelését, hogy a családi vagyon szétforgácsolódás nélkül szálljon jogos örököseire. A gróf szeretné összeboronálni őket, ezért saját halálhírét kelti, s végrendeletében kiköti, hogy az örökösök kötelesek egy hónapig a kastélyban tartózkodni, közösen étkezni, egymástól csókkal elbúcsúzni. A fiatalok, akik már utazásuk során összekülönböztek, a legkülönbözőbb terveket eszelik ki a végrendelet megszegésére, s ezáltal az örökség elvesztésére kényszerítsék a másikat. Mikor kiderül, hogy Gedeon bácsi él, s a végrendelet már nem áll közéjük, kibékülnek, és örökség nélkül is hajlandók teljesíteni az öreg gróf kívánságát.

Zenei vezető és korrepetítor: Pálinkás Andrássy Zsuzsanna
Díszlettervező: Czeigler Balázs m.v.
Jelmeztervező: Gadus erika m.v.
Koreográfus: Fekete Miklós m.v.
Rendezőasszisztens: Mesinger Nóra

Szereplők: Dráfi Mátyás, Hajdú László, Tar Renáta, Fabó Tibor (Jászai Mari-díjas), Majorfalvi Bálint, Tóth Tibor, Ollé Erik, Bernáth Tamás, Olasz István, Bandor Éva (Jászai Mari-díjas), Molnár Xénia és Holocsy Krisztina.