Drogprevenciós filmpályázat

Az Életrevaló Karitatív Egyesület. 13–18 év közötti fiatalok részére írta ki Országos Drogprevenciós Kisfilmkészítő pályázatát. A fiatalok 2-5 perces filmekkel nevezhetnek. Beadási határidő: 2010. március 31.

Az elkészült filmet a fiatalok videó megosztókra tölthetik fel, melynek linkjét a nevezéssel együtt be kell küldeni a szervező, az Életrevaló Karitatív Egyesület e-mail címére: eletrevalo.egyesulet@hotmail.com

A beérkező alkotások felkerülnek a Videa.hu oldalán, az Életrevaló csatornára.

A filmek lehetnek animációs-, dokumentum- és játékfilmek, műfaji megkötés nélkül. Készülhetnek komoly stúdió háttérrel, de akár egy mobil telefonnal is. Így mindenki számára elérhető a versenybe nevezés lehetősége. A beérkezett alkotásokat filmes szakemberek, kortárssegítők és drogprevenciós szakemberek értékelik.

A verseny díjkiosztó gálája 2010. május 15-én 16 órakor kezdődik a Pataky Művelődési Központban.(1105 Budapest, Szent László tér 7-14.). A díjkiosztó gálán a nyertes filmek levetítésre kerülnek.
A gálán való részvétel ingyenes, de előzetes, emailben megerősített regisztrációhoz kötött.

Sajtótájékoztató: 2010. május 15. 15 óra 30 perckor kezdődik a Pataky Művelődési Központban (1105. Budapest, Szent László tér 7-14.)

További részletek a www.eletrevaloegyesulet.gportal.hu és a www.eletrevalo.blog.hu oldalakon. 

A verseny fővédnöke: Verbai Lajos, Budapest X. kerületének polgármestere.