Mese-diafilm készítő pályázat

„Mesék határtalanul” mese-diafilm készítő pályázat
A versenyre benevezni az adatlap beküldésével lehet 2010. március 31-ig.

Komárom- Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás és a komáromi Csokonai Művelődési Központ pályázatot hirdet népmeséket feldolgozó diafilmek készítésére. Nem csak magyar, hanem más népek meséinek feldolgozását is szívesen látjuk. A pályázaton bárki részt vehet korhatári megkötöttség nélkül. A diavetítés PowerPoint programmal készülhet, zene és animáció nélkül. A felhasznált képanyagnak (rajz, fotó, számítógépes grafika….stb ) saját készítésűnek kell lennie. Szkenneléshez, diavetítés készítéshez, CD-re íráshoz igény esetén segítséget nyújtunk.
A jelentkezéshez adatlap letölthető a Csokonai Művelődési Központ http://www.komaromcsmk.hu/ weboldaláról, vagy kitölthető a honlapon, elektronikusan is a „Pályázati jelentkezések” menüpont alatt. Jelentkezési lap kérhető a Csokonai Művelődési Központban személyesen és postai úton is, azaz papír alapon is fogadunk jelentkezéseket.
A versenyre benevezni az adatlap beküldésével lehet 2010. március 31-ig.
Több pályamunka esetén mindegyikhez külön adatlapot kell kitölteni.
A pályaművek beadási határideje (e-mail-ben vagy CD-re írva ) : 2010. május 15.
A pályamunkákat a Csokonai Művelődési Központ címére várjuk: 2900 Komárom, Kelemen L. u. 7. csmk@vnet.hu
A pályázat vetítéssel egybekötött ünnepélyes eredményhirdetésére május végén a Gyermeknaphoz kötődően kerül sor, melyről értesítést küldünk az alkotóknak. A pályamunkák tárgyjutalomban részesülnek, és Komárom kistérség közművelődési és oktatási intézményeiben, könyvtáraiban vetítésre kerülnek. A korábbi pályázatainkon már szerepelt mese diafilmek nem vehetnek részt a versenyben!
További információ és segítség kérhető: Gábor Klára kistérségi közművelődési és múzeumi referenstől a 20 9627629 telefonszámon.
http://www.euroastra.info/node/36688