Vörös Rébék – pályázat fiataloknak rövidfilm elkészítésére

A IV. Partitúra Kurzus pályázatot hirdet 13-25 év közötti fiatalok részére rövidfilm elkészítésére. Az idei Partitúra kurzuson Arany János balladáját a Vörös Rébéket fogjuk feldolgozni.

Alkoss a film nyelvén! Bármelyik szereplő, vagy egy jelenet, egy látomás, kép megszólít, mutasd be  filmen keresztül. Elsősorban a kurzus ideje alatt bemutatható, beépíthető alkotásokat várjuk. A rövid film ideje maximum három perc lehet!

Csak olyan pályázatokat fogadunk el, ahol a plágium gyanúja kizárható és a pályamű nem jelent meg, nem szerepelt nyilvánosan, közönség előtt.

A beküldött munkákat a kurzust vezető művésztanárok bírálják el, de figyelembe veszik a nézői véleményeket (nézettség, hozzászólások, lájkok).

Beadási határidő: 2014. július 20.

A nyertes pályázatokat 2014. augusztus 19-én ünnepélyes keretek között Balatonfüreden az Anna Grand Báltermében adjuk át, amelyről a nyerteseket értesítjük.

Díj: 30.000 Ft. értékű pénzjutalom, valamint a mű bemutatása a Partitúra kurzus záró eseményén.

A zsűrinek lehetősége van további különdíjak kiosztására. Szervezőknek jogában áll az egyes kategóriákban a díjat megosztani, illetve nem kiadni!