ARS BONI jogi folyóirat cikkíró pályázat

300.000. Ft összdíjazású online cikkíró pályázatot hirdet az Ars Boni jogi folyóirat az új Jogtár és a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda támogatásával. A cikkíró pályázat célja a tudományos munka és az újságírás ötvözése. 
A cikkíró pályázatra maximum 15.000 karakter hosszúságú írásokat várunk, melyek a jog világához kapcsolódnak. A pályaműveket Facebookos bejelentkezést követően az http://arsboni.hu/palyazat oldalra történő beküldéssel lehet benevezni a pályázatra. A pályaművek értékelése a beküldött írások szakmai minősége, témaválasztása és megközelítésének újszerűsége alapján történik. A pályaművek rangsorolása során figyelembe vesszük továbbá a pályamű stílusának szabatosságát, világosságát, letisztultságát, valamint az írás okozta olvasói élményt is.
A pályaművek értékelését szakmai zsűri végzi. A zsűri elnöke: Király Miklós. Tagok: Németh Ágnes, Peremiczki Péter, Hack Péter, Jakab András.

Kerülj be cikkeddel a legjobbak közé és nyerj első helyezettként 125.000. Ft-ot, másodikként 75.000.Ft-ot vagy harmadikként 50.000. Ft-ot, vagy nyerd meg a közönségszavazást, hogy elnyerd az 50.000. Ft-os közönségdíjat! Beküldési határidő 2014. augusztus 31.

A pályázattal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket, észrevételeket az arsboni@arsboni.hu e-mail címre várjuk.