Szélesvásznú fények – pályázat

2014. május 21. – Túlteng benned a kreativitás, szeretnéd minél nagyobb felületen megmutatni tehetségedet? Akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni a Monostori Erőd fényfestő pályázatára! Olyan pályamunkákat várnak, amelyeket érdemesnek tartotok arra, hogy június 21-én a Múzeumok Éjszakája kapcsán megrendezésre kerülő FortÉj programsorozat keretén belül a Dunai Bástya falára 9×15 méteres nagyságban kerüljenek fel.

Milyen az ideális pályamű?

A Dunai Bástyára vetítendő képekre három témában – TŰZ, VÍZ, SZERELEM – várják a műveket. 9 alkotást választanak a beküldött pályaművek közül, minden témában hármat. A képeket jpg formátumban, 2500 x 1875 pixel felbontásban várják a monostorierod@gmail.com email címre. Egy pályázó akár mindhárom témában küldhet be képet. Javaslat a kontrasztos, harsány színek használata és a színek elválasztása fekete kontúrral, de ez utóbbi nem előírás.

Kik döntenek a nyertesekről?

Megyeri András, a De LaLuz Visuals (laluz.hu) fényfestője és a Monostori Erőd Nonprofit Kft. szervezői zsűrizik a pályázatokat, valamint közzéteszik a Monostori Erőd Facebook oldalán, ahol a közönség is szavazhat a képekre.

Mi a nyeremény?

A legjobbnak ítélt pályamunkákkal június 21-én 9×15 méteres méretben megfestik a Duna Bástya falát, így az összes FortÉj látogató megcsodálhatja alkotásodat!

Mennyi időd van elkészíteni a pályamunkádat?

A pályamunkák beküldési határideje: 2014. június 6. Az eredményhirdetésre pedig egy héttel később, június 13-án kerül sor, a fényfestés pedig június 21-én a FortÉj-en lesz.

Légy bátor, mutasd meg a saját Fortélyodat, és fesd meg a Dunai Bástyát!

További információk: Telefon: +36 34 540 582 • e-mail: info@fort-monostor.hu