Pályázatfigyelő

Pályázat új színházi előadások koprodukcióban történő megvalósításának és forgalmazásának támogatására

A pályázat keretében regisztrált magyarországi színházak, magánszemélyek és határon túli színházak, társulatok pályázhatnak új színházi előadások koprodukcióban történő megvalósításának és forgalmazásának támogatására maximum 4 millió forint értékben. Határidő: 2014. március 24.

Életmese pályázat 2014 – Irodalmi pályázat

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete irodalmi pályázatot hirdetett “Életmese pályázat 2014” címmel.  Határidő: 2013. április 10.

Mozdulj ránk – A Bethlen Téri Színház grafikai pályázata

A pályázat tárgya a színház programfüzet borítóinak megtervezése: 5 darab különböző pályamű beküldése, melyek egymás mutációi, sorozattá bővített változatai. Határidő: 2014. március 17.

Pályázat jelentős hagyatékok és gyűjtemények megszerzésére és közgyűjteményben történő elhelyezésére

A Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma pályázatot hirdet külföldön található, s a magyar művelődés- és tudománytörténet szempontjából jelentős hagyatékok és gyűjtemények megszerzésének, hazaszállításának és közgyűjteményben történő elhelyezésének, illetve ilyen típusú projektek előkészítésének az Ithaka-program keretében megvalósuló támogatására. Határidő: 2014. március 24.

XX. Országos Szőttespályázat – Felhívás a mindennapi életünkben is használható textiltárgyak és tárgyegyüttesek készítésére

Pályázni lehet esztétikailag, formailag és funkcionális szempontból is kimagasló színvonalú alkotásokkal, amelyek a magyar népi szőtteshagyományt tekintik forrásnak. Határidő: 2014. június 27.

Országos Diákfilmszemle 2014 – Pályázat ifjú alkotók részére

A Ház a Réten Kulturális Egyesület, az Aranytíz Kultúrház és a Polifilm Műhely Alapítvány 2014-ben immár huszonegyedik alkalommal rendezi meg az Országos Diákfilmszemlét filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére.

Az összes friss pályázatot ezen a linken találja!