A Tengerecki Alapítvány pályázata

Óriás Társas – Játsszunk egy nagyot!
Játék van ezer féle, de olyan, aminek a vendégek a részesei, amiről még hónapok múlva is beszélnek, amiért képesek már a rendezvényed kezdete előtt sorban állni…
Nos, ilyen csak egy van. A Tengerecki Óriás Társasjátékok világa nevű mesebirodalom, ahol mindenkit elvarázsolnak egy-két órácskára. A Tengerecki Alapítvány szervezeti keretén belül pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas teljes játékparkjának használatára.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ 
www.tengereckialapitvany.hu
Óriás Társas – Játsszunk egy nagyot!

A Tengerecki Alapítvány pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. 
A Tengerecki Alapítvány által meghirdetett pályázat célja a játékkultúra fejlesztése, élő társasjátékok használata során szerzett tapasztalatszerzés; a választott célcsoport számára egy/fél napos program biztosítása.
 
A Tengerecki Alapítvány e felhívás keretében nem támogat politikai szervezeteket, vagy azok jelöltjeit, párpolitikai akciókat és tevékenységeket.
 
KIK PÁLYÁZHATNAK?
A pályázatra olyan – Magyarországon vagy az Európai Unió területén bejegyzett –
 szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek pályázhatnak, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek, illetve ezek legalább egyikének:
 
 – egyéni vagy társas vállalkozás (e.v., bt, kft, zrt)
 – nonprofit szervezetek és intézmények (kivéve a pártokat, köztestületeket, biztosítóegyesületeket), amelyek 2013. február 24-e előtt bejegyzésre kerültek.
 – közintézmények, OM azonosítószámmal rendelkező oktatási intézmények: óvodák, általános- és középiskolák, felsőoktatási intézmények
 – helyi lakóközösségek, lakószövetkezetek
 
Egy szervezet erre a pályázati felhívásra egyszerre csak egy pályázatot nyújthat be, de elutasítás esetén újabb (módosított!) pályázat benyújtására van lehetőség.
 
MIRE LEHET PÁLYÁZNI?
A Tengerecki Óriás Társas(www.oriastarsas.hu) játékparkja óriás méretű játékokból áll.
 
A játékpark elemei:
 
(részletes leírást és képeket a www.oriastarsas.hu oldalon találhat
 
Óriás Vizes Társas (15 nm-es játékpálya, 40 cm-es dobókocka, a játékosok maguk a bábuk)
Óriás Turista Társas (15 nm-es játékpálya, 40 cm-es dobókocka, a játékosok maguk a bábuk)
Óriás Szivárvány Peca (10 nm-es játék, melynek során mágneses tappancsokkal kell a játékosoknak a halacskákat különféle szempontok alapján kihalászni) 
Óriás Labirintus (150 db-os babzsák készlet, melyen bekötött szemmel kell eljutni egyik pontról a másikra) 
Óriás Ejtőernyő (3 és 6 m átmérőjű óriás ejtőernyő)
 
A játékokhoz akár óvodás korú gyermekek számára, akár felnőttek számára is tudunk játékszabálytbiztosítani. Tehát a játékpark bármely korosztály számára élvezhető.
 
A játékok elhelyezéséhez szükséges helyigényt a www.oriastarsas.hu oldalon ellenőrizni tudják. Jelen pályázat során a pályázók a teljes játékpark egy, vagy fél napos díjtalan bérletére pályázhatnak. A tervezett rendezvényt, melyre a Tengerecki Óriás Társasokat a pályázó megpályázza: 2014. február24. és 2014. december 31. között kell megvalósítani.
 Javasoljuk a www.oriastarsas.hu oldalon lévőfoglaltsági naptár (jobb felső sarok) figyelembe vételét, mivel a foglalt napokra tervezett pályázatok kapacitás hiányában biztos elutasításra fognak kerülni.
 
A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MENETE
 
Pályázatot benyújtani 2014. február 24-től folyamatosan lehet, legkésőbb 2014. május 24. éjfélig. A pályázóknak egy minimum 2, maximum 10 A/4 oldal terjedelmű dokumentumot kell 2 nyomtatott példányban benyújtaniuk, papír alapon, postai úton a Tengerecki Alapítvány telephelyére, Tolmácsi Ágnes nevére címezve. (Tolmácsi Ágnes / Tengerecki Alapítvány, 2120 Dunakeszi, Barátság útja 41.) A pályázati borítékon szerepelnie kell a „Tengerecki Óriás Társas Pályázat” jeligének.
A PÁLYÁZATI DOKUMENTUMNAK A KÖVETKEZŐKET KELL TARTALMAZNIA:
– A pályázó szervezet neve, címe (e-mail cím és telefonszám is) és rövid bemutatása.
– A tervezett rendezvény időpontja (vagy lehetséges időpontjai.)
– A tervezett rendezvény időtartama (fél napos program, vagy több napos programsorozatrészeként pályáznak-e a játékparkra).
– A tervezett rendezvény programja.
– A tervezett rendezvény célcsoportja, kik vesznek részt a rendezvényen, kiknek tervezik a
programot.
– A várható részvevők száma. (minimum 30 fő)
-Kéri-e a pályázó játékvezető animátorok biztosítását? Hány főt?
– A tervezett program szervezőinek és felelőseinek(létszám, végzettség, tapasztalat), rövid bemutatása.
– A tervezett program meghívottjai (műsorszámok, fellépők, ha vannak.)
– A várható média megjelenések száma.
– A rendezvényre történő felhívás (kommunikáció) terve (hol hirdetik, hányszor, kiknek).
– A pályázó hiteles aláírása.
– A pályázat benyújtásának dátuma.