Hajónapló 2 – Utazás a világ végire…

Horgonyt fel!

Emlékeztek Morc kapitányra? A torzonborz, vén tengeri medvére? Ő a kalózok és sárkányok rémálma, a Sánta Mária hőse, aki ezer veszélyt és tengerészt próbáló kalandot kiállt, megküzdött minden rosszban sántikáló ellenséggel… – olyan nagy sikerrel, hogy egy napon azon kapta magán, hogy unatkozik.

S ebből az unatkozásból egy világvégi kaland keveredett…

Hogy Morc kapitány újabb útját elmeséljük, december 17-én (kedden) a dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ színháztermébe várunk minden Kicsit és Nagyot, ahol 17:00 órai kezdettel a Kicsi Hang verséneklő együttes bemutatja a Hajónapló 2 – Utazás a világ végire… című új gyermekalbumát. A koncert ingyenes, a hallgatóság tetszőlegesen adakozhat a dunaszerdahelyi Nefelejcs utcai gyermekotthon javára.

A koncert után megvásárolható és dedikáltatható az új Hajónapló, továbbá kis ádventi finomsággal kedveskedünk a közönségünknek.

A koncerten Pityu matróz (Bertók István) zongorálon, Pali matróz (Sárközi Pál) hebegőn, Bazsika matróz (Tóth Balázs) pedig szoprán- és altszakrafónián segít, hogy a Kicsi Hang nagyot szóljon.

Utóirat:
Minden résztvevőt arra kérünk, hogy lehetőleg matrózcsíkos pólót (pulcsit, kardigánt stb.) öltsön magára: a Sánta Mária legénysége így fejezi majd ki az összetartozását…