Tájképfestészet és más látnivalók Losoncon, Füleken, Rimaszombatban

November 27-én, szerdán 16.00 órakor a Szabó Gyula Emlékházban nyílik egy új kiállítás TÁJKÉPFESTÉSZET címen, mindenkit szeretettel várnak! A kiállítás 2014. március 25-ig látogatható csütörtökönként 14-17 óra között, más napokon előzetes bejelentkezést követően.
November 29-én pénteken Rimaszombatba látogat a közismert magyarországi tévés műsorvezető, riporter Vujity Tvrtko, ahol filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozót tart az Angyali és pokoli történeteiből a Városi Művelődési Központban 18.00 órakor. Aki még nem vásárolta meg blogunkon is ajánlott legújabb kötetét, azt a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megteheti, és viheti új szerzeményét dedikáltatni Rimaszombatba…
November 30-án, szombaton több rendezvény is lesz Losoncon, hogy a Fülekre látogató Dumaszínházat már ne is említsem! Reggel 9-től délután 15 óráig várják a losonci kultúrházba mindazokat, akik meg szeretnének szabadulni feleslegessé vált dolgaiktól. A „Pénzmentes övezet”-ben most ezt megtehetik, mindenkit szívesen látnak, lehet vinni ruhát, játékokat, szóval bármit, ami esetleg egy másik embernek még örömet okozhat.
Szintén november 30-án a Kassai Thália Színház látogat el Losoncea, Robert Thomas: Nyolc nő című bűnügyi komédiáját láthatjuk 18.00 órai kezdettel. Belépőjegy még hétfő délig itt a blogon is nyerhető, különben megvásárolható: elővételben 8 euró, az előadás napján 10 euró. 
Ugyanaznap, november 30-án a Kármán József Alapiskola és Óvoda mellett működő szülői szövetség a losonci Hviezda étterem bankett termében bált rendez, aki színházjeggyel érkezik kap tombolajegyet és a vacsorával is megvárják.
Nógrádi Múzeum és Galériában még vasárnapig megtekinthető a Vakok és Gyengénlátók Szövetsége által szervezett fotókiállítás, mely a Fény útja (Cesta svetla) címet viseli.