Kultur Bridge 2013 képzőművészeti pályázat

Kultur Bridge 2013 képzőművészeti pályázat

A Kultur Bridge képzőművészeti pályázatot hirdet 3 korosztálynak, egyéni és csoportos kategóriákban, határon innen és határon túl!

A képzőművészeti pályázatra pályaművet 3 korcsoport 3 különböző témában adhat be:
6-12 évesek: Jövőképem…
13-18 évesek: Értékeink
18+ évesek: Kapcsok és kapcsolatok

Pályázók köre: Magánszemélyek: egyéniben  és csoportosan is lehet pályázni.

Egyéni pályázatok

I. korcsoport, 6-12 évesek

Jövőképem… ha felnövök, ilyennek szeretném – Álmodd meg, milyen környezetet, lakóhelyet, épületeket képzelsz el a jövődben! Hol szeretnél élni? Mivel szeretnél közlekedni? Hogyan szeretnéd eltölteni a szabadidődet?

Bármilyen technikát használhatsz (festmény, rajz, kréta stb…). Az alkotások min. A/4-es, max. A/2-es méretűek legyenek.

II. korcsoport, 13-18 évesek

Értékeink… – Alkoss képet arról, ami a környezetedben, a lakóhelyeden, a közösségedben szerinted igazi értéket képvisel, amire büszke lehetsz, vagy amire büszkék lehetünk. Talán pont olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyeket hiányolsz, de egy szebb jövőhöz elengedhetetlennek tartasz? Mutasd meg nekünk egy rajzon vagy festményen keresztül! Engedj szabad teret a fantáziádnak, akár absztrakt képeket is várunk…

Bármilyen technikát használhatsz (festmény, rajz, kréta stb…). Az alkotások min. A/4-es, max. A/2-es méretűek legyenek.

III. korcsoport, 18+ évesek

Kapcsok és kapcsolatok – Mindennapjainkban különböző emberek, értékrendek, kultúrák találkoznak. Ezek a találkozások lehetőséget adnak, hogy a különbözőségek mellett megtapasztaljuk az egység érzését is. Olyan pályázati műveket várunk, melyek bemutatják a különféle kultúrák sokszínűségét, és a különféle kultúrák között lévő kapcsolatot, az egységet.

A hagyományos technikák (festmény, grafika, fotó) mellett bármely más technikai kivitelezésű pályaművet elfogadunk. A beadandó munkák maximális mérete: 50×70 cm. Sorozatok esetében maximálisan 3 részből álló sorozat adható be.

Csoportos pályázatok

I. korcsoport, 6-12 évesek

Jövőképem… ha felnövök, ilyennek szeretném – Álmodd meg, milyen környezetet, lakóhelyet, épületeket képzelsz el a jövődben! Hol szeretnél élni? Mivel szeretnél közlekedni? Hogyan szeretnéd eltölteni a szabadidődet?

Bármilyen technikát használhatsz (festmény, rajz, kréta stb…) Az alkotások max. A/1-es méretűek lehetnek.

II. korcsoport, 13-18 évesek

Értékeink… – Alkoss képet arról. ami a környezetedben, a lakóhelyeden, a közösségedben szerinted igazi értéket képvisel, amire büszke lehetsz, vagy amire büszkék lehetünk. Talán pont olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyeket hiányolsz, de egy szebb jövőhöz elengedhetetlennek tartasz? Mutasd meg nekünk egy rajzon vagy festményen keresztül! Engedj szabad teret a fantáziádnak, akár non-figuratív képeket is várunk…

Bármilyen technikát használhatsz (festmény, rajz, pasztell stb…) Az alkotások max. A/1-es méretűek lehetnek.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját.

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. június 30.

Beküldés: Kultur Bridge, 1073 Budapest, Dohány u. 16-18.

További információ

info@culturebridge.com