Gombaszögi Nyári Tábor – AKCIÓ!

Hagyományteremtő céllal idén két régió, Pozsony (összes városrésze) és a Nagymihályi járás lakói is ingyenes belépőt kapnak a Gombaszögi Nyári Táborba. Elég a személyi igazolványt felmutatni a portán lakhelyünket igazolandó, és a heti bérletet minden további nélkül kézhez kaphatjuk. Célunk ezzel az, hogy a peremrégiók, a nyugati és a keleti végek is egyszerűbben hozzájussanak ehhez a szlovákiai magyar szórakozási és művelődési lehetőséghez.

A Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar fiatalok és barátaik legnagyobb találkozóhelye. Ingyenjegyes programunkkal, jegyárainkkal, a szállási lehetőségek kiterjesztésével és a Nyugat-Szlovákiából indított buszokkal is igyekszünk elősegíteni, hogy mindenki könnyen és egyszerűen eljuthasson Krasznahorkára, és minden évben egy fejelthetetlen élménnyel legyen gazdagabb.

Jegyelővétel az interneten

A mai naptól működik honlapunkon az internetes jegyelővételi rendszer, ahol kényelmesen, sorban állás nélkül, a fotelben ülve megveheted a jegyet, szállást és étkezést is, majd bankkártyáddal ki is fizetheted. Idén az interneten megvett jegy olcsóbb is, mint a helyszínen kifizetett, célszerű tehát online rendelni. A Pozsonyi és Nagymihályi járásokból érkezők számára az irányítószám megadásával a belépőjegy ára nullázódik, természetesen a portán ugyanúgy igazolni kell majd a megadott lakhelyet.

Belépésre várva a portán

Idén kedvezni szeretnénk a családdal érkező, vagy kényelmesebb táborlakóknak is. A kemping területén lévő faházakon kívül lehetőség van a faluban található panziók és kiadó szobák lefoglalására is, szintén a jegyelővételi rendszerben.

Hagyományosan két útvonalon indítunk buszokat Nyugat-Szlovákiából, ezzel is egyszerűsítve az eljutást Krasznahorkára, és nem utolsó sorban biztosítva a jó hangulatot, ami ezeken a buszokon minden esetben adott. Az egyik a Somorja – Dunaszerdahely – Nagymegyer – Érsekújvár, a másik a Komárom – Párkány útvonalon közlekedik majd. A buszokra ugyanúgy az online jegyelővételi lapon lehet helyet foglalni, így mindent együtt, kényelmesen lehet intézni.