A meztelen férfi – A Ludwig Múzeum amatőr fotópályázata

A Ludwig Múzeum játékot hirdet a Ludwig Múzeum Facebook oldalán az oldal felhasználói számára „A meztelen férfi – A Ludwig Múzeum amatőr fotópályázata” címmel.

A játék időtartama: 2013. április 16 – 2013. május 26.
Sorsolás: 2013. május 27-én.
Eredményhirdetés: 2013. május 28-án.

A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen játékszabályzatot

A játék menete:

A Szervező által meghirdetett Játék 6 hétig tart. A játék során a játékosok az erre szolgáló alkalmazásba tölthetnek fel felhasználói fiókonként három darab képet, melynek kritériumai a következők:

megfelel az általunk megjelölt kategóriák valamelyikének,
a feltöltő saját tulajdonát képezi,
a kép nem ütközik a Facebook szabályzatába és a hatályos jogszabályokba.

A témába nem illő, szabályzatnak és a hatályos jogszabályoknak nem megfelelő vagy sértő fotókat moderáljuk, ezeket a képeket a játékból kizárjuk. A játékosok az esetleges moderáció indoklásáról athenakedman@ludwigmuseum.hu címen tájékozódhatnak.

A képeket öt kategóriában várjuk:

Dögös pasi,
Stílus ikon,
A szomszéd fiú,
A tökéletes test,
Superman.

A feltöltött képekre a Szavazok gomb segítségével lehet szavazatokat gyűjteni minden nap, de a népszerűsítés megengedett a Tetszik és a Megosztás gombokkal is – bár ezek nem számítanak érvényes szavazatnak. A szervező zsűrije az összes feltöltött kép közül kiválasztja a kategóriánkénti egy legjobbat. Ezen kívül közönségszavazással is lehet nyerni, ebben az esetben a begyűjtött szavazatok alapján a kategóriánkénti elsők a nyertesek. Azok között, akik szavaztak a képekre, további 5 páros belépőjegyet sorsolunk ki. A 20 legtöbb szavazatot kapó kép feltöltői között további 5 nyertest sorsolunk ki, az ő jutalmuk szintén 5 darab páros belépő.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Ludwig Múzeum Facebook oldalhoz.

Nyeremények:

A Ludwig Múzeum zsűrijének döntése alapján:

„Dögös pasi” kategória győztese bruttó 10.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„Stílus ikon” kategória győztese bruttó10.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„A szomszéd fiú” kategória győztese bruttó 10.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„A tökéletes test” kategória győztese bruttó 10.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„Superman” kategória győztese bruttó 10.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány.

Közönségdíjak a legtöbb közönségszavazat alapján:

„Dögös pasi” kategória győztese bruttó 5.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„Stílus ikon” kategória győztese bruttó 5.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„A szomszéd fiú” kategória győztese bruttó 5.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„A tökéletes test” kategória győztese bruttó 5.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány,
„Superman” kategória győztese bruttó 5.000 Ft Museum Shop vásárlási utalvány.

Sorsolás alapján eldöntött díjak:

A top 20 kép készítője között 5 páros belépőt sorsolunk „A meztelen férfi” című kiállításunkra.
A szavazók között 5 páros belépőt sorsolunk „A meztelen férfi” című kiállításunkra.

A névre szóló Museum Shop vásárlási utalványok a Ludwig Múzeum székhelyén (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.) található Museum Shopban válthatóak be 2013. június 30-ig. „A meztelen férfi” című kiállításunkra szóló páros belépőjegyeket személyesen, munkanapokon 10 és 16 óra között lehet átvenni a Ludwig Múzeum jegypénztárában. A nyeremények nem átruházhatóak.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Szervező semmiféle felelősséget nem vállal. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a kisorsolt nyertes(ek) nem kíván(nak) élni a nyereménnyel, úgy egy héten belül pótnyertes(eke)t sorsolunk.

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes, Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt. A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Szervező ezen információkat nem adja tovább. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály bármikori módosítására, illetve kiegészítésére.