IX. Göcsej Filmszemle – Pályázati felhívás filmesek számára

A IX. Göcsej Filmszemle alkalmából a Zalaegerszegi Televízió filmpályázatot ír ki filmesek számára.

• A pályázaton időkorlát megkötés nélkül lehet nevezni, a következő műfajokban:

? Kisjátékfilm
? Dokumentumfilm
? Filmetűd

• A pályázatra csak 2012. január 1. után készült alkotásokkal lehet nevezni.
• A pályázat benyújtásának határideje: 2013. április hó 15. nap (Postabélyegző kelte.)• Szállás és étkezési igényeket 2013. április 29-ig kérjük jelezni a filmszemle@zegtv.hu e-mail címre a regisztrációs adatlap megküldésével.
• A pályázat kiírója, a Zalaegerszegi Televízió lehetőséget biztosít az alkotóknak, hogy az elkészült alkotások egy – két perces előzetesét (movie trailer) az ftp.zegtv.hu elérhetőségre 2013. április 21-ig feltöltse, ezáltal a ZTV honlapján megjelentesse. A filmelőzetesek megjelentetésének feltétele egy rövid szöveges ismertető készítése, amely tartalmazza a film címét, az alkotó(k) nevét és pár sorban a film tartalmát. Az ajánlók a szöveges ismertetővel együtt kerülnek fel a ZTV honlapjára. Az ismertetőt a filmszemle@zegtv.hu e-mail címre várjuk, az FTP fiók eléréséhez szükséges kódokat e-mailen küldjük el az alkotóknak.

• A pályaműveket 4 db DVD-n, DVD-VIDEO formátumban kell elküldeni az alábbi címre:

Zalaegerszegi Televízió Kft.
8900 Zalaegerszeg, Pf.: 38
A borítékra kérjük ráírni: IX. Göcsej Filmszemle

Ha egy alkotó több művel is pályázik, akkor lehetőség szerint minden pályamunkát külön adjon be. Ha erre nincs mód, akkor az egy kategóriába eső pályázatokat lehet azonos adathordozóra másolni.

Egyéb követelmények

• Minden DVD-n fel kell tüntetni a pályamű címét, valamint azt, hogy melyik kategóriában indul.
• A mellékelt iratokon fel kell tüntetni azt is, hogy kit illet a díj!
• Minden adathordozót tokban kell elküldeni, a kategória megjelölésével, az alkotás címével és hosszával.
• Nevezett filmet a Filmszemlén illetve a díjkiosztón személyesen, vagy megbízott által képviseltetni kell. (A fesztivál rendezősége 2013. május 17. péntek estére szállást és vacsorát ingyen biztosít az első negyven jelentkezőnek, alkotónak. A lehetőséget néhány soros indoklással kérjük megpályázni a pályázati űrlap megküldésével!)

Amennyiben a formai követelményeknek nem felel meg a pályamű, vagy a megadott határidőn túl érkezik be, a pályázat kizárásra kerül!

Díjazás

A zsűri első, második és harmadik helyért járó pénzdíjakat, valamint további különdíjakat oszt ki. További hírek és információk: www.zegtv.hu/filmszemle és www.zegtv.hu weboldalon.

Regisztrációs lap

Pályázati adatlap

Zalaegerszeg, 2013. február 27.