Meghosszabbították a határidőt!

Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 36. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és 2013. március 26–29-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát. 

Pályázni vers-, próza és tanulmány kategóriában lehet. Várjuk minden 14–18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy-egy pályázat maximális terjedelme műfajonként 15 kéziratoldal lehet, írógéppel, számítógéppel – 14 pontos betűnagysággal – írva, de ebben a terjedelemben kézzel írt, jól olvasható írásokat is elfogadunk.

A pályázatok beérkezésének határidejét meghosszabbítottuk!

Az új határidő: 2013. február 22.

Kérjük, hogy a pályázók postán, egy példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „irodalmi tanulmány-pályázat”). Tehát, aki pl. két kategóriában pályázik, két borítékban küldje munkáit.

A pályázatokat a következő – új – címre várjuk:

Írók Alapítványa, Budapest, 9. Posta 1450 Budapest – postán maradó

Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat nem veszünk figyelembe, mivel hitelességük nem biztosítható. Kérünk mindenkit, hogy pályázata belső címoldalán tüntesse fel saját nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát, valamint iskolája nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát.

A pályázat nem jeligés.

Az ötven legjobb pályázat szerzőinek 2013. március 16-ig elküldjük a meghívást az idei sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során a neves írókból, költőkből álló zsűri tagjai értékelik a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A beérkezett írások visszaküldésére, a szokásos nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes. Szükség esetén a meghívottak útiköltségét megtérítjük.

2013. február 12.

A rendezők nevében minden érdekeltnek jó munkát kíván:

Mezey Katalin
szervező, Írók Szakszervezete

 

 

Ön a Szépirodalmi Figyelő és a Magyar Írószövetség hírlevelét olvassa. 
A hírlevél irodalmi, művészeti híreket, információkat tartalmaz. 
A levelezési lista nyilvános, ahhoz bárki csatlakozhat, s bármely tag felvetetheti
mások címét.
A listára feliratkozni és leiratkozni az alábbi címen lehet:
http://lists.racio.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/szif vagy küldjön levelet a
szif@racio.hu e-mail címre.