Mit ígérnek a csillagok 2013-ra?

A csillagok a 2013-as esztendőre is csupa izgalmat ígérnek, kinek a magánéletben, kinek a munkában. Az új esztendőben minden csillagjegy tiszta lappal indulhat. Egyesek a magánéletüket próbálják új vágányra terelni, míg mások inkább a szakmai életükre helyezik a hangsúlyt.
 
Kos (III. 21.–IV. 20.)

Kos csillagjegyűként a 2013-as éve olyan lesz, mint egy nagy hullámvasút: hol fent, hol lent. Az év első negyede nagyon jól alakul, olyan energiák élednek fel Önben, melyek segítségével bármibe fog, azt sikerre viszi. Ez nemcsak a munkájában, hanem a magánéletében is jelentős változásokat hoz, de vigyázzon, mert nem minden az, aminek látszik. A szerelem várhatóan nyáron köszönt be az életébe, méghozzá egy közös hobbi révén. Ez átsegíti a szakmai nehézségeken is, így az év vége is elviselhetőbb lesz.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Az óesztendő kissé talán csendesebben telt, mint tervezte, ezért ki nem mondott újévi fogadalom gyanánt most a kalandokat és kihívásokat keresi. A jó hír, hogy ezek sorra jönnek már az első néhány hónapban is. Nem győz válogatni a kecsegtető ígéretek közül. Szakmai téren felfelé ível a csillaga egészen a tavaszi hónapok végégig, de nyárra kifárad. Így a meleg hónapokat elsősorban feltöltődéssel fogja tölteni, ami megerősíti az év további részére. Ősszel a pénzügyeiben következik be gyökeres változás, de vigyázzon, mert vannak, akik kihasználnák anyagi helyzete stabilizálódását.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Az új esztendő elsősorban a magánéletéről szól majd, sokkal nagyobb hangsúlyt helyez a párkapcsolatra és családra, mint a munkára. Elbizonytalanodik, hogy valóban mindene megvan-e, amire vágyik, ezért április környékén kisebb hullámvölgybe kerülhet. Ám szerencsére hamar túllép a kétségein, és nem kizárt, hogy nyáron komoly, életre szóló döntést hoz. Mindeközben a szakmai életében is változás következik be. Ősszel olyan ajánlatot kaphat, amilyenre mindig is vágyott; a döntés mégsem egyszerű. Mindez az egészségére is kihathat, tehát vigyázzon magára, és ne fojtsa el az érzéseit!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Rákként 2013-ben a jelszava: új év, új lendület! Ha tavaly inkább csak sodródott az árral, most kezébe veheti a sorsa irányítását, és optimistán tekinthet a jövőbe. Tavasszal ez a lendület kissé megakadhat, mert egy ez ideig biztos pont eltűnik az életéből. Szerencsére hamar talpra áll, sőt, még inkább megerősödik. Ősszel jön egy fordulópont, megint akadályokba ütközik, de egyúttal olyan lehetőségek is megnyílnak Ön előtt, amilyenekre már régóta vágyott. A boldogság pedig, amit efölött érez, még egy új szerelmet is bevonzhat az életébe az év végén.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Büszke Oroszlánként 2013-ban álmai megvalósítására fog törekedni. Szakmai életét illetően úgy érzi, hogy sokkal többet érdemel. Ha a főnöke elé áll, és előadja a terveit, merész lépését siker koronázza majd. Így valószínűleg még tavasszal előléptetik, nyáron pedig az anyagi helyzete is fellendül. Őszre viszont már nem éri be mindezzel, ugyanis rájön, hogy az állandóság hiányzik az életéből – ám máris megjelenik egy régi ismerős, aki segít megteremteni az alapokat, feltéve, ha hagyja.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

2013-ban a párkapcsolat kap kiemelkedő szerepet a életében. Az első hónapok mélypontja után egészen új színben fogja látni magát, és nem kizárt, hogy elkerülhetetlen, fájó, mégis okos döntést hoz, ami hosszú távon megkönnyebbülést jelent. Így újra kezdhet építkezni, amihez ráadásul már a nyár végén megérkezik a tökéletes társ. Ám vigyázzon, ne essen abba a hibába, hogy elkapkodja a dolgokat! Ez idő alatt egy véletlennek köszönhetően rájön, hogy a hobbija akár a munkája is lehetne, amit igyekszik is megalapozni az év további részében.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Mérlegként nem a gyors döntésekről híres, de már az év elején úgy határoz, hogy ideje bizonyos terhektől megszabadulni. Ezzel egészen új ajtók nyílnak meg Ön előtt, szakmai téren és a magánéletében egyaránt. Mindeközben az anyagi helyzete is stabilizálódni látszik, tavasszal pedig a munkahelyváltás gondolata is felmerül. Ősz elején a párkapcsolatában is változásokat hoz a sors, egyedülállóként igazi társra találhat, ha pedig párkapcsolatban él, akkor komoly lépésre szánhatja el magát. Az egészségére azonban vigyázzon, az év végén hajlamosabb lehet a megbetegedésre!

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Skorpióként 2013 több fordulópontot hozhat. A jobb és rosszabb periódusok gyors egymásutánban követik egymást, de ez nem szegi kedvét: olyan lendületesen fog neki mindennek, hogy májustól főnökei kitüntető figyelmét is élvezheti, ami ráadásul anyagi fellendüléssel jár majd. Ám vigyázzon, mert ha két végéről égeti a gyertyát, az a magánéletét és az egészségét is kikezdheti. Októberre rendeződik a helyzet, és a harmónia megteremtésével kellemes meglepetésekre számíthat.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Mintha csak Kupidó nyila találná el, az év első fele a szerelmi életéről fog szólni. Január és február érzelmi viharoktól lesz terhes, ám legalább ennyi szenvedélyre is számíthat, akár párkapcsolatban él, akár egyedül. Csak június-július környékén csitulnak el a kedélyek, ekkor pedig a munka kerül előtérbe. Teljes erőbedobással igyekszik bizonyítani, és főnökei számára is kiderül, hogy igazi csapatjátékos, így ősztől a pénzügyei is stabilizálódnak. Az év végén új munkalehetőségre is számíthat, de vigyázzon, mert nem minden az, aminek látszik.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

2013-ban a csillagok állása kedvezni fog Önnek. Már a téli hónapokban számtalan megoldandó feladat várja a munkahelyén, melyek gyakran próbára teszik a tűrőképességét, de erőfeszítései tavasz végére meghozzák a várt sikert. Előléptetésre, sőt, egy egészen új munkakörre is számíthat, bár sajnos ez nem sokat fog dobni a pénzügyi helyzetén, de legalább anyagi gondokra sem kell számítania. A párkapcsolatában szerencsére nem várható különösebb feszültség, ha pedig még szingli, pontosan a munka kapcsán fog találkozni a nagy Ő-vel, tehát tartsa nyitva a szemét.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az elmúlt év nem éppen úgy alakult, ahogyan tervezte, így ideje, hogy tiszta lappal indítson. Az idei év első hónapjai nem ígérkeznek sétagaloppnak a munka terén, de tavaszra rendeződik a helyzet, és még a szerelem is beköszönt az életébe. A nyár szinte már unalmasan fog telni, ősszel azonban fordulópont következik be. Olyan lehetőség cseppen az ölébe, ami gyökerestül felforgatja mind a szakmai, mind a magánéletét, ám kétségeket is ébreszt, mert fél, hogy elveszít valakit. Jól teszi azonban, ha mégis elfogadja azt a bizonyos ajánlatot, mert elhozhatja a rég várt kiugrást.

Halak (II. 20.–III. 20.)

2013 igazán vegyes hangulatúnak ígérkezik. Az események rögtön januárban magukkal sodorják, és mire felocsúdik, már beköszönt a tavasz. Ekkor teljes erőbedobással veti bele magát a munkába, esetleg a tanulásba. Ősztől kecsegtető ígéretekkel halmozzák el, de ne mondjon azonnal igent. Most mindent megkaphat, amit szeretne, csak legyen meggyőző és magabiztos. A párkapcsolatában szükség lesz a derűlátására, főleg a nyári időszakban, amikor a zöld szemű szörny felüti a fejét. Ne hagyja, hogy megtévessze a látszat!