Decemberi horoszPókok

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Egy rosszul megfogalmazott mondattal olyan sebet ejthetsz, mely nem gyógyul be azonnal. Kosként hajlamos vagy verbálisan kifejezni a hirtelen jött impulzusokat, ami komolyan veszélyeztetheti a párkapcsolatodat. Nincs kedvesed? Izgalmas társaságba keveredhetsz, ha új szórakozóhelyeket keresel fel a régiek helyett.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Ez a hónap mérföldkő lehet az életedben, a bolygók olyan döntések meghozatalára kényszeríthetnek, melyeket eddig nem mertél felvállalni. Még nincs kivel megosztanod az ágyadat? Ne a múltra koncentrálj, hanem a jövőt építsd; lehetőséged adódik a továbblépésre. Élj vele.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Talán kénytelen leszel kompromisszumokat kötni a kapcsolatod érdekében, ám ne feledd, ez mindig kétoldalú egyezmény. Cserébe te is kapsz valamit, amire régóta vágytál. Nincs pasid? Egy új hobbi vagy kisebb kirándulás elhozhatja az életedbe a várva várt szerelmet. Járj többet társasáhgba!

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

A pároddal feszült időszakot hagyhattatok magatok mögött, melyet most nyugalom és harmónia vált fel. A csillagok segítenek lezárni a múlt nagy vitáit. Még szingli vagy? Egy kezdődő románc talán nem úgy alakult, ahogy remélted. Azért ne csüggedj, a sors kárpótolni fog, hamarosan találkozol a Nagy Ő-vel.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Úgy érzed, a kedvesed titkol előled valamit. Ne kezdj el kutakodni a háttérben, hanem próbálj nyíltan rákérdezni a dolgokra. Talán csak egy félreértésről van szó valójában. Még egyedül élsz? Született Oroszlánként nehezen viseled a magányt, éppen ezért tegyél meg mindent, hogy változtass az életeden. Keress új hobbit, vagy regisztrálj társkereső oldalakra.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Bármit is szeretnél változtatni, abban most a csillagok segítenek. A párkapcsolatodban pozitív fejleményekre számíthatsz, egy régi vágyad teljesülhet. Nincs kedvesed? A bolygóállás közelgő szerelmet jelez – nem kizárt, hogy beléphet egy új udvarló az életedbe.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Fontos változások készülődnek az életedben, ha a Mérlegek táborát erősíted. Egy régi, meg nem oldott konfliktus kerülhet ismét felszínre, hatalmas vihart kavarva közted és a párod között. Még egyedülálló vagy? Valaki elvarázsolhat, úgy érzed majd, rátaláltál a másik feledre.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Egy merőben új és váratlan helyzet adódhat a kapcsolatodban, melyet csak közösen tudtok megoldani. A kedvesed reakciójából sok mindent kiolvashatsz a közös jövőtökre vonatkozóan. Még egyedül élsz? Ez a hónap alkalmas lehet arra, hogy bővítsd a baráti körödet. A horoszkóp szerint izgalmas társaságba keveredhetsz.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Úgy érezheted, az életedben most minden átalakulóban van. Ne görcsölj a változásokon, az újdonság rengeteg pozitív eseményt is tartogat a párkapcsolatodra nézve. Nincs kedvesed? A múlt egy nagy szerelme bukkanhat fel újra a színen. Talán csak azért tért vissza, hogy lezárjátok a dolgokat, de az újrakezdés lehetősége sem kizárt.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Talán lezárul egy korszak az életedben, ha a Bakok táborát erősíted, mindenesetre nem éled meg tragikusan ezt a változást. A sors kárpótolni fog egy olyan lehetőséggel, amelyre régóta vágytál. Még szingli vagy? A szerelem sajnos nagy valószínűséggel elkerül ebben a hónapban, viszont a munkahelyeden értékes barátságokra tehetsz szert.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Szenvedélyes esték várnak rád, a horoszkóp szerint újra felforrhat körülöttetek a levegő a kedveseddel. Ne tervezz semmilyen szoros programot erre a hónapra, csak a párodra koncentrálj. Nincs kivel megosztanod az ágyadat? A munkahelyeden könnyed flörtbe keveredhetsz, ami megédesítheti a hétvégédet.