Novemberi horoszPókok

KOS
Önmagával hadakozik. Az átalakulás és az új elindulás minőségei fonódnak össze. Minden, ami változik, értünk van – ezt érdemes szem előtt tartania. Ha  képes szembenézni és megküzdeni önmagával, sok álma valóra válhat. A félelmek legyőzése különösen nagy sikerrel járhat. Kisebb-nagyobb előrelépésekre, változásokra, fejlődésre van most lehetősége. Novemberi jelszava: az örömteli elindulás.

BIKA
Jegye éppen szemben áll a Skorpióval, így egy láthatatlan egyensúlyi tengelyt alkotnak. A Bika az anyagi, a Skorpió az érzelmi biztonság, így e kettő most egyesülhet, és egyszerre valósulhat meg a Bika életében. A belső rálátások egyben még inkább termékeny cselekvésre, alkotásra inspirálhatják. A kulcsszava most a felelősségtudat. Soha ne feledje: bármi történik életében, azért ő maga a felelős – azért is, amit megtesz, és azért is, amit nem. Lássa meg: amit eddig saját eszméivel ellenkezőnek hitt, éppen az teszi teljessé életét!

IKREK
Számára amolyan vizsgaidőszak jön most, de ha képességeit kihasználja és tudatában van saját értékeinek, akkor az eredmény is nagyszerű lesz! Fogadja bátran a kihívásokat, győzze le a lehúzó gondolatokat, írja felül azokat pozitív képekkel! Szellemi és kommunikációs képességei átalakítására, fejlesztésére van most lehetőség. Novemberi kulcsszava: az értékes lehetőség. Semmi nem véletlen, bármi történik is, az a fejlődését szolgálja.

RÁK
A Víz elemet képviselő Rák könnyen lavírozik a Skorpió havában, főleg, ha igazán bízik önmagában, és megérzéseiben. Intuíciója most növekszik, és igazán belemélyedhet a titkok kutatásába. Szeret a múltba nézni, a dolgok gyökereit feltárni, ez mellé most megjelenik az a képesség is, hogy még mélyebbre lásson, és észrevegye a látható felszín alatt rejlő dolgokat is. Sok inspirációt és emelő erőt kap a Rák. Novemberi kulcsszava: a szívélyesség.

OROSZLÁN
Az Oroszlán számára a saját méltósága, ösztönei uralása, és az önirányítás a fontos. Mindebben segítik most azok a változások, és belső meglátások, megvilágosodások, amelyek ebben a hónapban történnek. Fontos, hogy nem mindig az a megoldás, ha lezár valamit – lehet, hogy csak változtatni kell saját magatartásán, és a dolgok szépen mehetnek tovább. Kulcsszava most az okosság. Ne akarjon belenyúlni erőszakkal az élete folyásába, legyen nyitott minden újra, és fogadja el a kihívásokat, mert ez által fejlődik ő maga, és az élete is!

SZŰZ
Sok fontos tapasztalatot leszűrhet, és nagy felismeréseket tehet. Most könnyen megtalálja a megoldást mindenre, és a nehéz helyzetekben mindig kap segítséget.
Ne csak az anyagiaknak éljen – figyeljen most a lelkére, mélyedjen bele a spiritualitásba, ha kedvet érez hozzá! Novemberi kulcsszava a rátermettség. Szeresse, ápolja, gondozza, becsülje, ami már az övé!

MÉRLEG
Számára fontos, hogy ne hárítsa másra a felelősséget, és ne ítélkezzen. Kapcsolataiban akkor tud egyensúlyt teremteni, ha önmagában megtalálja azt. A Skorpió hava szép időszak lehet a Mérleg számára, kellemes élményekkel, belső felismerésekkel. Bár nem szereti a konfliktusokat, néha éppen arra van szükség, hogy megéljen egy nagy vihart, hiszen ez által kitisztul a levegő körülötte. Figyeljen oda arra, mire tanítják a társai, mert sokat tanulhat belőle! Ők nem ellene, hanem érte vannak. Kulcsszava most a tisztázó kritika.

SKORPIÓ
Ismét bezárul egy kör, és új korszak nyílik a Skorpió életében. Most igazán zajlik az élete – de eszébe se jusson rohanni! Álljon meg, üljön le, csukja be a szemét – és figyeljen befelé, a lelkére! Élje meg a jelen pillanatot, a pillanat örömét! Most eljön a tisztánlátás ideje és emellett egy komoly válaszút elé is kerülhet. Döntése senkitől és senkitől nem fog függni – csak önmagától. Jól járhat, ha képes együtt élni, együtt mozogni a változásokkal, hiszen minden átalakulás érte van, és azért, hogy ne rekedjen meg egyetlen helyzetben sem. Küzdelmes időszakra számíthat – de nem másokkal. Nézzen szembe önmagával! Kulcsszava most az önlegyőzés.

NYILAS
Számára is jöhetnek mély, belső felismerések. Ha eddig túlságosan távol kereste a válaszokat, a megoldásokat, akkor ideje közelebb tenni azokat, és ráébredni: valójában már benne vannak. Komoly fordulatokat hozhat a Skorpió hava a Nyilasnak, ha segíti a változásokat. Kulcsszava most az áldozatból születő áldás. Ne csak azt lássa, ami a felszínen van – ha kicsit más szemszögből nézi az élete eseményeit, megértheti a magasabb-mélyebb összefüggéseket.

BAK
Olyan tapasztalatokat szűrhet le, melyek már régóta váratnak magukra. Egyszerre értheti meg az anyagi, és lelki működéseket, miérteket. Most a belső magabiztosság, melyet kialakít, hozzásegíti a további fejlődéséhez. Néhány Bak életében különösen nagy átalakulások, gyökeres fordulatok zajlanak – mindebben nagy szerepet játszik az, hogy tudatára ébredjen saját képességeinek és értékeinek. Ha ez megtörténik – már senkinek nem engedi, hogy méltatlan helyzetbe hozza. Kulcsszava novemberben: az Istenbe vetett bizalom.

VÍZÖNTŐ
Talán nem könnyű munkát jelent önmagunkon változtatni, de a Vízöntőnek igazán megéri! Hatalmas előrelépésekre, akár eddigi céljai megvalósulására is számíthat, ha elfogadja és állja a kihívásokat. A külvilág is arra készteti, hogy használja, működtesse tisztító, felszabadító energiáit. A belső átalakulásai által még könnyebb és szabadabb lehet az élete. Novemberi kulcsszava az életkedv, amely most a lelke és tudata mélyéről bukkan elő. Találja meg, mi az ami igazán motiválja, és kezdjen végre bele!

HALAK
A Víz elemet képviseli, csakúgy, mint a Rák és a Skorpió. Így a lelki élmények, és felfedezések ideje most igazán eljön a Halak számára is. A Halak a lélekkutatás terén az egységre, az Unio Mysticára irányuló elveket kutatja, az azonosságokat keresi. A Skorpió havában megértheti a mélyebb működéseket, még stabilabbá válhat lelkében. A régi kötelékek elvágására, az új életminőség megteremtésére ösztönzik a jelen felfedezések. A spiritualitásban még inkább elmélyül, lelke újabb rétegeit ismerheti meg. Kulcsszava most az életöröm és a rálátás. Ismerje meg az élet napos oldalát, most minden ebben segíti! Ne higgye, hogy a világ nehezíti a dolgát – a világ csupán visszatükrözi, ami belülről ered. Ha folyton panaszkodik és sérelmeit dédelgeti, a világ is ezt fogja erősíteni. Ám ha kitör ebből a magatartásból, és változik, akkor a világ is változik!