Júliusi horoszPókok

Kos

A Kos tevékeny és aktív tüzes jegy, őszinte és nyitott. Szereti a vörös színt, de szívesen veszi magát körül pasztellszínekkel is. Kedveli a kényelmes heverőt, szeret lustálkodni rajta. Hát rajta!

Bár júliusban nagy lesz a nyüzsgés Ön körül. Ha veszélyeztetve érzi állását, akkor maradjon hű elveihez, és nem Ön lesz, aki repül. A stresszt ellensúlyoznia kell: ügyeljen, mit eszik, tartsa be a rendszerességet, a kutyafuttában bekapott gyorsétel megterheli szervezetét, és egészsége a legváratlanabb pillanatban mondhatja be az unalmast.

Magánéletében kedvező fordulatok várhatók, ha nem zárkózik magába. Keressen jó társaságot, akikkel nagyokat lehet nevetni. Ebben a hónapban magához vonzhatja azt a társat, akire mindig vágyott. Lehet, hogy egy egykori osztálytárs vagy régi szomszéd személyében bukkan fel. A július a Kos jegy szülötteire mágikus hatással bír.

Bika

A Bika jegy szülöttjének mindig kedve van utazni, szórakozni. Ha nem teheti, legalább csapjon időnként egy jó kis bulit családi vagy baráti körben. A konyha úgyis fontos hely az Ön számára: minden gondolata a finom ételek körül forog. Nemcsak a jó étkeket kedveli, hanem az elegáns, puha kelméket, takarókat is. És főképp az egzotikus illatokat, amelyekből nyáron nem lesz hiány.

Testi-lelki egyensúlyának megóvásáért tennie kell valamit. Legjobb, ha az elemeket hívja segítségül: sétáljon mezítláb a harmatos füvön, ücsörögjön a tábortűznél vagy tapossa a föveny homokját, kavicsait.

Munkahelyén sokat mosolyogjon, és ne keltsen konfliktusokat. Mindenkinek jobban megy így a munka. Fölösleges tanácsokat osztogatnia. Az okosaknak nincs rá szükségük, a buták meg úgyse fogadják meg.

Ikrek

Megszokta már, hogy munkahelyén a figyelem középpontjában álljon. De meg kell tanulnia a szervezettebb és gyorsabb tempót, különben nehezen megkeresett pénzének könnyen a nyakára hághat. Amit könnyelműen elkölt, a következő hónapban hiányozhat a költségvetéséből.

Ideje szembenéznie a ténnyel, hogy nemcsak a cipője kopik, hanem az egészsége is: ha nyavalya töri, űzze ki mielőbb! Ne hagyja elhatalmasodni, akkor már sokkal nehezebb megbirkózni vele.

Kár lenne, ha elveszítené sajátságos vonzerejét. Ön körül amúgy is pezseg az élet, mindig történik valami. Júliusban minél több időt töltsön családi körben, hiszen még mindig a régi gondokon rágódnak, jó lenne tisztázni az álláspontokat, hogy vidáman teljen a nyár.

Az Ikrek amúgy is a kommunikáció nagy mestere, szereti a társaságot, barátai egymásnak adják a kilincset. Fontos, hogy elég vendégágy is a rendelkezésére álljon, ha éjszakába nyúlna a beszélgetés.

Rák

Holdtölte tájékán a karrierje kerül figyelmének előterébe. Ha meg kéne válnia jelenlegi munkahelyétől, ne sirassa meg. Jobbra van kilátása, csak ne halogassa a keresést!

A telihold érzékennyé, búbánatossá teheti. Tanuljon meg úrrá lenni kétségein, hiszen nincs mitől félnie.

A Nap feltölti energiával. Juttasson belőle szeretteinek is. A legtermékenyítőbb energia, a szerelem gyógyírt hoz minden bajára és beragyogja otthonát, amelyet amúgy is nagy gonddal szépítget. Valódi, biztonságos családi fészket teremt. Mások elégedettsége Önt is elégedettséggel tölti el.

Oroszlán

Ideje új célokat kitűznie, akkor is, ha elérhetetlennek látszanak. Hiszen minden nagy cél lehetetlenségnek indult… Ön előtt most ott a nagy esély!

Az Oroszlán szereti a kényelmet. A nagy tükröket, a kényelmes családi ágyat, a lágy, szórt fényeket. A finoman szóló muzsika gyógyír a lelkének. Hogy mindezt a nyugalmat elérje, ideje a tettek mezejére lépnie.

Önt nyáron gyakran elragadja forró vére. Jól fontolja meg, hogy érdemes-e veszélyeztetnie jelenlegi kapcsolatát egy kétes kimenetelű kaland kedvéért. Bár lehet, hogy valóban érdemes…

Ha előveszi valamilyen betegség, gyorsan kezeltesse ki, semmiképp se halogassa, nehogy tervei útját állja!

Szűz

Gondolkodjék pozitívan.  Ne terhelje kétségekkel a tudatalattiját, töltse fel inkább a siker és boldogság víziójával, könnyebben célt ér. Mivel szereti az egyedi dolgokat, saját készítésű dekorációk kitalálásával és létrehozásával is lazíthat.

Ön amúgy is nehezen viseli a túlterheltséget, az örökös pörgést, nyüzsgést, újabbnál újabb halaszthatatlan feladatokat.  Kapcsoljon ki, vonuljon el, gondolkodjék jó zene mellett, vagy a csendre fülelve.

Ha a partnere kiakasztja valamivel, ne kiabáljon, ne oktassa ki, próbálja a mosolytaktikát bevetni. Ha fölülemelkedik a tényeken, hamarabb uralma alá tudja hajtani indulatait, és a történtek felülnézetből már nem is tűnnek említésre méltónak.  Kedvességének köszönhetően hamar megtörik a jég, és élvezhetik egymás közelségét.

Mérleg

Minden rossz jó valamire, mondják. A veszteségek hozadéka az újrakezdés lehetősége. Ön tudja, mi az igazán fontos az életében, cselekedjék aszerint.

Ha emelt fejjel és jókedvűen néz szembe a kihívásokkal, magával tudja ragadni a többieket is, lelkesedése vonzóvá teszi, sokan keresik majd a társaságát. A jó kedély az immunrendszerre és a lelki állóképességre is jótékonyan hat.

A Mérlegnek ahhoz, hogy teljesnek érezze az életét, biztos családi háttérre van szüksége. A leghatékonyabb, ha minden felmerülő nézeteltérést még csírájában megbeszélnek, megmagyaráznak, így el lehet kerülni a tüskék elmérgesedését. Bármennyire is munkamániás, muszáj a családjára is időt szakítania.

Vesse be erősségeit: a titokzatosság iránti vonzalmát, az egyediség igényét, lopjon maga köré minél több tengerzöld és türkiz árnyalatot, meleg pirosat. Vidám színekkel körülvéve magát a július is vidámabban telik.

Skorpió

Magának való és öntörvényű. Emiatt gyakran kerül összetűzésbe munkatársaival. De ezekben a lelkileg megterhelő és bizonytalanul bonyolult helyzetekben elemében érzi magát. Persze egy idő után kiég: júliusban legalább két hétre kerüljön távol a gondoktól.

Ha családos, a gyerekekkel is többet kéne foglalkoznia. A gyerekeknek látniuk, menniük, tapasztalniuk kell, s bár Ön szereti a csendet, a kedvükért most töltse aktívan a szabadságát. Ha van testvére, ideje őt is meghívnia egy időre, szórakozzanak kettesben is, hogy felidézzék a közös élményeket, emlékeket.

A Skorpiót megnyugtatja a fekete és fehér kontrasztja.  Ha lakás-átalakításon töri a fejét, törekedjék a tiszta, egyszerű formák és vonalak alkalmazására.

Nyilas

Júliusban nem teng túl Önben a munkakedv. Ne feledje, hogy a negatív gondolatok negatív eseményeket vonzanak, ezért ha nem is fűlik a foga a munkához, lassan, de határozottan csak oldja meg a feladatait. Az összeszedettség és elszántság sikerélménye meghozza a munkakedvét is.

Törődjön az egészségével, mert hajlamos elhanyagolni magát. Ne becsülje alá az apró figyelmeztető jeleket sem, de ne ijedezzen, hanem figyeljen ételre-italra, és főleg iktassa be a rendszeres testmozgást.

Ha szerelmi kalandot él át, legyen óvatos, mert könnyen kiderülhet. Rokonait hívja meg egy kerti partira, ahol közösen sok jót kisüthetnek. Vagy csalja el őket kirándulni, sátorozni akár – Önnek úgysem fontos, hogy mindig ugyanott hajtsa álomra a fejét. Elég egy kuckó, máris szunyál.

Bak

A bolygóállás kedvezően hat karrierjére. Ha az az álma, hogy elérje a csúcsokat, most learathatja a babérokat, semmi sem áll sikere útjában. De a sikert ne csak élvezze, becsülje is meg. Mert mint minden csoda, ez is három napig tart…

Egészségéért feltétlenül szálljon hadba! Főleg az aktív és rendszeres sport megóvja a stressztől elfáradástól. Étkezzen fegyelmezetten, tudja, mivel jár, ha csak nyeli az ételt, mint kacsa a nokedlit…

Családjával is ideje lenne több időt töltenie, de nem evéssel-ivással, hanem mondjuk sétával, kirándulással. Harmonikus és meghitt pillanatok várják júliusban.

Vízöntő

Reakciói időnként teljességgel kiszámíthatatlanok, ezzel néha alaposan összezavarja környezetét. Ha úgy érzi, munkatársai neheztelnek Önre, mondja el világosan, mit miért tesz, és miért úgy, mindjárt jobb lesz a hangulat. Nem kell mindenáron ellenségeket gyártania.

Töltse szabad idejét a zöldben, fák árnyékában, füvön, ez az Ön igazi közege. Feltölti Önt kellő energiával, meglátja, júliusban minden megújul Ön körül.

Erdei sétára vigye magával a családját vagy a barátait. Partnerével minél több időt töltsön kettesben, hiszen mind a ketten rengeteget dolgoznak, a kapcsolatokat pedig időnként jó megerősíteni.

Halak

Mutassa meg a világnak, milyen termékeny ötletei vannak. Ha arra is képes, hogy meg is valósítja ezeket, nyitva áll az út Ön előtt egy új munkaterület, egy új hivatás felé. Ne halogassa: vágjon bele bátran, velebír!

Júliusban tartózkodjék az alkoholtól, tudja, hogy nem tesz jót Önnek: nemcsak a feje fájdul meg, hanem még a hangulatát is elrontja vele. A rossz hangulat pedig sok erőt von el a tervei elől.

Ebben az időszakban flört, kaland is előfordulhat az életében. A magányosokat találkára hívhatják: ne utasítsák el a meghívást! A párban élők inkább ne flörtöljenek: épp elég izgalmasan alakul a kapcsolatuk is, tele lesz a július romantikával.