Helytállni a bizonytalan jövőben

Tóth AttilaA Galántai Közéleti Klub rendezésében Tóth Attila vállalkozóval kerül sor egy érdekesnek ígérkező beszélgetésre Helytállni a bizonytalan jövőben címmel május 18-án, pénteken 18 órától a Pázmány Péter Alapítvány épületében, Galántán.

Tóth Attila peredi származású vállalkozó, a Novitech cég igazgatója, aki a közösség, a tervezés, a példaképek fontosságáról fog beszélni.

A jövő életképes közösségeket követel. A napraforgó mindig az igazi Nap felé fordul. Közösségi tervalkotás, hogy ne hánykolódjunk, mint papírcsónakocska a tengeren. A terv felelőse, gazdája a mindenkori szlovákiai magyar közösség. Lassan már nincs pozitív példakép és cél (nincs kit / mit követni). Kreatív, karizmatikus emberek kellenek, akik felvállalják a küldetést. Társadalmi munka, önkéntesség, adakozás. „Vállalj Te is!” A megújulás és a fejlődés lehetősége alulról felfelé a közösségekben van. A tehetséges fiatalokkal való rendszeres foglalkozások. Helyi innovációs zónák. Az újítónak jutalom és elismerés jár! Nem a technológia a fontos, hanem a gondolat és a közösségi szellem.

Tisztelettel és szeretettel várják Önöket, a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége keretében működő klub szervezői! A belépés díjtalan. (Forrás: Felvidék.Ma)