Gombaszögi DH Tábor Krasznahorka 2012

2012. július 10-15. A Diákhálózat által szervezett Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar fiatalság egyik meghatározó találkozóhelye.
A legnagyobb zenekarok, a legnevesebb előadók, a legjobb társaság! Légy részese!
Autókemping, 049 41 Krasznahorkaváralja
http://www.diakhalozat.sk/tabor 
gombaszog@gmail.com * 0917 746 851

Közélet, zene, tudományok és jó hangulat egy helyen – mindez július 10. és 15. között a Gombaszögi Nyári Táborban, Krasznahorkán. A már hagyományosnak tekinthető nyári program küldetése egy szlovákiai magyar találkozóhely megteremtése.
Nagyításhoz kattintson valamelyik képre:

A rendezvény ötvözi a klasszikus fesztiváli, szabad egyetemi és tábori programokat, így mindenki megtalálhatja a kedvére való eseményt.
Idén két zenei színpad is várja a táborozókat. A nagyszínpadon fellép az Intim Torna Illegál, a Budapest Bár, a P.A.S.O., a VAN Zenekar, a Kistehén, a Maszkura és a Tücsökraj és a Nemjuci. A hazai frontot erősíti a párkányi Jóvilágvan, a somorjai Renton And The Error Jam, a kassai Puding Pani Elvisovej és a rozsnyói All Devils. A CitySoul színpad a tábor egész ideje alatt alternatív zenei és művészeti programot kínál. A hazai és magyarországi DJ-k mellett rendszeresen fellép az Innerkozmos.
A krasznahorkai vár árnyékában, a tábor szabad egyetemi padjaiban ülve – az atomfizikától kezdve a borászaton át a költészetig bezárólag – a tudomány színes palettájáról válogathat az alkalmi hallgató. Az aktuális politikai és közéleti eseményekről, többek közt a népszámlálásról, választásokról politikusokkal, politológusokkal és újságírókkal beszélgetünk.
A Gombaszögi Nyári Tábor programjának hagyományos része az ügyességi és műveltségi vetélkedő. Bárki kipróbálhatja magát iszapbirkózásban, tájfutásban, paintballban és más sportokban, megmérettetheti tudását és intelligenciáját. Aki korán kel, vagy le sem fekszik, az idén tanúja lehet egy autentikus disznótornak is.
Látogass el honlapunkra a http://www.gombaszog.sk/ címen, ahol megtalálod a programot, regisztrálhatsz, és válthatsz jegyet a Nyugat-Szlovákiából induló buszokra! Gyere el, és légy részese te is a nyár legjobb bulijának!
A Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar hallgatói szervezeteket tömörítő Diákhálózat és partnerszervezetei közös rendezésében valósul meg. Az esemény követhető a facebook.com/gombaszog oldalon is.