Ahogy esik, úgy puffan Bárdos Judittal és Mokos Attilával

Ahogy esik, úgy puffanImprovizációs játék a Mokka Café & Bar berkeiben (Župná 11, Révkomárom) 2012. május 19-én 19 órától.
Játékmester: Majorfalvi Bálint
Játszanak: Bandor Éva, Nagy László, Olasz István
Vendégeink: BÁRDOS JUDIT és MOKOS ATTILA 

A jegyek május. 16-tól, szerdától kaphatóak a helyszínen az előadás kezdetéig. Beugró: 5 euró. Helyfoglalás érkezési sorrendben.Kedves barátaink!

Ezúttal két nagyszerű vendég improvizál velünk. Hölgyek ritkábban vállalják ezt a “megmérettetést”, ezért is nagy öröm számunkra, hogy Bárdos Judit elfogadta a felkérést. Judit a Pozsonyi Színművészeti Főiskola növendéke, egyúttal nagyszerű alakítást nyújt a Komáromi Jókai Színházban, a Sári bíró c. előadásban és a Pozsonyi Nemzeti Színház több előadásában. Filmszerepeiért már számos díjjal jutalmazták.

Mokos Attilát, azt hiszem, nem kell bemutatni a komáromi közönségnek, hiszen a Jókai színház egyik legsokoldalúbb művészéről van szó. Az utóbbi időben filmes karrierje is elindult, főleg a Lelki béke (Pokoj v duši) c. filmmel. Ezért és sok más alakításáért jelentős díjakat kapott.

Természetesen új játékokkal is várjuk a kedves közönséget, azt hiszem, minden adott egy újabb nagyszerű szórakoztató esthez 🙂 

Olasz István