Kultúrák találkozása – fotópályázat

Az ArtKorzó fotópályázatot hirdet „Kultúrák találkozása” címmel, az érsekújvári régió középiskolás diákjai számára. A címadó témáján belül elfogadunk bármilyen műfajú színes, vagy fekete-fehér fotót (portré, csendélet, tájkép).
A fotókat .jpg formátumban a következő címre lehet küldeni:
art@kulturkorzo.sk
(a hosszabbik oldal maximális mérete 1024 pixel).
Egy pályázó legfeljebb 5 darab különböző fényképfelvételt küldhet be. Minden fotó file-neve a pályázó „CsaládneveKeresztneve” egybeírva, majd a kép rövid (1-2 szó) címe, például: FeketePeter_Talalkozas. A családnév előtt sem sorszám, sem előtag (id., ifj.) ne szerepeljen. Az e-mailben kérjük feltüntetni a pályázó adatait (név, osztály, iskola, elérhetőség).

Beküldési határidő: 2012. június 1. Azokat a pályázókat, akiknek a fotóit a zsűri kiválasztja, június 8-ig értesítjük, és ezután a megadott felbontásban újraküldik fotóikat.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött fotókat az ArtKorzó szabadon felhasználhatja és ezzel kapcsolatban szerzői díjra nem tarthat igényt. A legjobb fotók különleges díjazásban részesülnek és az érsekújvári Samba cukrászdában (a főtéri Kultúrház belső oldala) lesznek kiállítva.
A díjkiosztóval egybekötött kiállításmegnyitóra 2012. július 4-én kerül sor, a kiállítás szeptember 4-ig tekinthető majd meg.
A zsűri tagjai: Juhász R. József, Thor Tamás, Szalma Zsolt
Fotópályázat védnöke: Vallach László, a TA SR tudósítója és fotóriportere
Elérhetőség: Szalma Zsolt, tel.: 0905/954 426, e-mail: art@kulturkorzo.sk
Bővebb információ: www.facebook.com/ArtKorzo