Határidő-hosszabbítás 14–18 év közötti diákok 35. irodalmi pályázatának táborába

Az Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata 2012. április 3-6-ig Sárvár városában megrendezi a magyar nyelvű Kárpát-medencei diákírók, diákköltők 35. irodalmi pályázatának táborát.
A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdettük meg, és várjuk minden 14–18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. A pályázatok maximális terjedelme 15, írógéppel, számítógéppel (14 pontos betűnagysággal), vagy kézzel írt kéziratoldal. 
Meghosszabbított beérkezési határidő: 2012. március 7.       Kérjük, hogy a pályázók postán, egy, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.
A pályázatokat a következő – új – címünkre várják:
Írók Alapítványa, Budapest, Lónyay utca 43. fsz.1. 1097
Fontos: e-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt – nem nyomtatnak ki és nem vesznek figyelembe!
Kérnek mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címoldalán  a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját ill. az iskolája e-mail címét, telefonszámát. 

A pályázat nem jeligés.
A legjobb ötven pályázat  szerzője meghívást kap a  2012. április 3-6-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, ahol kiértékeljük a pályamunkákat és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A beérkezett írások visszaküldésére, a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott  legjobb 50 pályázónak 2012. március 22-ig meghívót küldünk saját vagy iskolai e-mail címére, esetleg postai úton értesítjük. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes. (Szükség esetén a pályázó útiköltségét is megtérítjük.)

Budapest, 2012. január 20.
A rendezők nevében  minden érdekeltnek jó munkát és sikeres pályázatot kíván:
Mezey Katalin sk.