30. Gímesi Művelődési Tábor

30. Gímesi Művelődési TáborA JUGYIK csapata szeretettel meghív minden Nyitrára készülő elsőst, felsőbbéves diákot, diákhálózat-, illetve tagszervezeti tagot, valamint hétvégére minden nosztalgiázni vágyó volt Jugyikos tagot az idei jubileumi Gímesi Művelődési Táborba. A tábort idén szeptember 7-től 12-ig rendezik a gímesi autókempingben.

Néhány fontos információ az ünnepi 30. kerülő Gímesi Művelődési Táborral, avagy Gólyatáborral kapcsolatban. A Gímesi Művelődési Tábor nagy múltra tekinthet vissza. A rendszerváltás előtt olyan esemény volt ez, ahol a szlovákiai magyar fiatal értelmiségiek tömegesen gyűltek össze. Összekovácsoló erőt jelentett akkoriban, hogy azokban az időkben szabadon gondolkodni, beszélni csak egy olyan sűrű erdőben lehetett, mint amilyen a festői szépségű gímesi vár körül van. Nem egy rendszerváltó gondolat a gímesi fák alatt született. A tábor hagyományát a nyitrai magyar egyetemisták a bársonyos forradalmat követő évtizedekben is életben tartották. Az idei tábor programja különösen színes, így bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a maga számára megfelelőt. Tehát, nagy szeretettel várunk Titeket!

Bővebben: http://jugyik.sk/?p=236

A tábor költsége: 40 € (tartalmazza: napi 3x étkezést, útiköltséget Nyitra-Gímes és vissza, valamint magát az egész heti programot)
Szállás költsége: faház 5 €/fő/hét * sátor 2€/sátorhely/hét
A rendezvény teljes időtartamára szóló jegy tartalmazza azt a buszutat, amely során a táborozókat Nyitráról a helyszínre szállíttatjuk. A tábor végeztével a városba való visszajutáshoz ugyancsak az árban foglalt buszút vehető igénybe.
A TÁBORBA KÖZLEKEDŐ KÜLÖNBUSZ INDULÁSÁNAK IDŐPONTJA: 2011. SZEPTEMBER 7., 13.00 ÓRA, A NYITRAI VASÚTÁLLOMÁS ELŐTTI PARKOLÓ
A belépő összegét kérjük a Juhász Gyula Ifjúsági Klub számlaszámára átutalni: 1315606757/0200(a bizonylatot az átutalásról kérjük, hogy őrizzétek meg, mert ez lesz a “belépő” a táborra)
Napi jegyek: diákigazolvánnyal: 5.- EU * diákigazolvány nélkül: 7.- EU
A diákhálózatos-, illetve tagszervezeti tagoknak 3 darab 30 eurós, kedvezményes jegyet tudunk felajánlani (a jegy tartalmazza: szállás, program, 3x étkezés, útiköltség NR-Gímes, Gímes-NR).
Jelentkezni, illetve érdeklődni lehet augusztus 25-ig a következő e-mailcímen, vagy telefonszámokon: gimes.tabor@gmail.com; Zöld Ágnes: 0908 628 659; Csenger Orsolya: 0902 736 977

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!