Expired Passport, a Reiter Duó és Nyeső Mari

2011. május 11-én, szerdán, 19:00 órai kezdettel, a pozsonyi Csemadok nagytermében (Május 1. tér) kerül sor a 30. Expired Passport Music Clubra a JAIK és az Expired Passport Music polgári társulás szervezésében.
A rendezvényt szokás szerint az Expired Passport akusztikus blokkja nyitja, ezt idősebb és ifj. Reiter István hegedűművészek beszélnek eddigi pályafutásukról, érdekes sztorikkal fűszerezve, majd pedig elmesélik Liszt Fere…nchez fűződő viszonyukat, és persze pár komolyzenei darab is felcsendül tolmácsolásukban. Az apa és a fiú munkássága a www.reiter.sk honlapon követhető nyomon.
Klubestünk másik vendége a keszthelyi születésű előadóművész, Nyeső Mari, akinek bájos, s a humortól és az öniróniától sem mentes dalszövegei mellett páratlan gitárjátékát és kedves, fülbemászó hangját is megcsodálhatja a közönség. Mari akusztikus muzsikája valahol a dzsessz, a folk, és az alternatív zene határán mozog, de a művésznő egyedi stílusa és megoldásai azonnal felismerhetőek. Nyeső Mari hivatalos weboldala a www.nyesomari.hu oldalon érhető el.