Jótékonysági felhívás

 

Betörtek az alsószeli óvodába
2010. augusztus 10. kedd, 11:38 | ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ
Alsószeli. Ismeretlen tettesek betörtek az alsószeli óvodába, és komoly károkat okoztak. Az elkövetők számítógépeket, CD-lejátszót, tévét vittek el az intézményből. Az esetet tegnap fedezte fel és vizsgálja a rendőrség.
A betöréssel és a rongálással okozott kár 2700 euróra tehető.  Seres Lajos polgármester elmondta, a 2700 euró nem túl nagy összeg, de az árvízi károk elhárítása miatt most nem tudnak ennyit sem felszabadítani. Seres elmondta, a pozsonyi Anima Társaság már felajánlotta segítségét.

A pozsonyi székhelyű ANIMA Társaság szándékában áll az ősz folyamán a helyi polgármesteri hivatallal, kulturális szervezetekkel, óvodákkal, iskolákkal, vállalkozókkal és közéleti személyiségekkel közösen jótékonysági rendezvényt szervezni  a károsult oktatási inzézmények javára. Kérünk indenkit, akiket érdekel gyermekeink jövöjének sorsa, akár szpnzorként, előadóként, vagy a nyilvános árvesrésben való részvétellel (mű felajánlásával, licitálással) segítsen a megkárosított gyerekeken és a vízárokkal birkózó falun.
Segítő szándékát előre is megköszönve:
Haraszti Mária, az ANIMA Társaság elnöke
Portálunkon és a médiákban nyomon követhet? a szervezés és megvalósítás folyamata. Kérjük, kövesse figyelemmel!