Kicsi Hang lemezbemutató

A lemezbemutató koncertre december 13-án, vasárnap kerül sor, 14.30, illetve 16 órai kezdettel, a dunaszerdahelyi VMK mozitermében. A belépés ingyenes.

A gyermekalbum másik korongján hajóra szállva hajósinasnak szegődhetünk a Sánta Mária nevű hajóra, amelyet száz viharon és kalandon keresztül egy igazi tengeri legenda, a torzonborz Morc kapitány irányít.

A Kicsi Hang dupla CD-s gyermeklemezének versei újak és ismerősek is egyben: új hangszerelésben csendülnek fel a korábbi hanghordozókról (Egyszerű ez – 2003; Ki viszi át? – 2006; Dúdoló – 2008) már ismert gyermekvers-megzenésítések, újdonsága viszont az albumnak, hogy a verseket játékokkal fűszerezett keretes történetbe ágyazva hallgathatjuk. A cserkész- és népi hagyományokból építkező zenei tartalmat Zalka Judit csodálatos rajzai varázsolják hanghordozóból mesekönyvvé.

Az album zenei rendezését és hangszerelését Emmer Péter jegyzi, aki gitárjátékával is hozzájárult a gyermeklemez kitűnő hangzásához. Vendégzenészként Lakatos Róbert (hegedű) és Lelkes Tibor (nagybőgő, tangóharmonika) erősítik a Kicsi Hang imáron negyedik albumát. (Forrás: Új Szó online)