TŰZVIRÁG Naszvadi Képzőművészeti Szabadiskola • Felhívás

Tűzvirág NaszvadA Csemadok Alapszervezete Naszvad és a Tűzvirág Naszvadi Nemzetközi Zománcművészeti Seregszemle Igazgatósága 2015. június 26 – július 5. között megrendezi a TŰZVIRÁG Naszvadi Képzőművészeti Szabadiskola nyári szimpóziumának VI. évfolyamát, melyen Önnek is tisztelettel kínálja fel a részvétel lehetőségét. A szimpózium, bár a zománc-művészetre épül, ám teljesen nyitott a képzőművészet bármely műfaja irányában. A szimpózium egész ideje alatt – a tervezett szakmai összejöveteleken és egyéb kísérőrendezvényeken való részvétel mellett – a szervezők biztosítják a résztvevők számára az alkotó tevékenységhez szükséges alapvető feltételeket (égetőkemencék, kéziszerszámok, egyéb szükségletek), az elszállásolást és az egész napos ellátást. Az eddigi évek gyakorlatával szemben azonban, az idei rendezvényt bizonyos mértékig kénytelenek vagyunk fizetőssé tenni a résztvevők számára, mégpedig a következőképpen:

Nevezési díj: 10.- euro, személyenként
Részvételi díj: 20.- euro, naponként (ebben benne foglaltatik a műhelyhasználati díj, az elszállásolás díja a helyi Sport-szállóban, valamint a napi háromszori étkezés. A napi rész-vételi díjat azonban részeire bontani nem áll módunkban.) Ugyancsak – beszerzési áron – térítés ellenében tudjuk biztosítani a nálunk megrendelt, az alkotó munkához szükséges alap-anyagokat (festővászon, rajzlapok, acél vagy rézlemezek, zománcok) is. A kellékek árlistáját web-oldalunkon tesszük közzé. Az alkotó ténykedés további, speciális kellékeit, ugyanúgy, mint eddig, minden résztvevő maga biztosítja. Kérjük, mindezeket szíveskedjen figyelembe venni a jelentkezési lap kitöltésénél. Viszont, a rendezvény fizetős mivoltára való tekintettel, nem tesszük kötelezővé az itt készült alkotások adományozását, ezt minden résztvevő saját belátására bízzuk. Anyagi lehetőségeinkhez mérten, a szimpóziumról ebben az évfolyamban is szándékunk-ban van a már megszokott színes katalógust kiadni, majd azt a résztvevőkhöz eljuttatni.
A szimpóziumra való nevezési határidő 2015. március 31.
A rendezvény szervezői a nevezési lapok beérkezése után minden jelentkezőt külön érte-sítenek a rendezvény további, szervezési, technikai részleteiről. A nevezési lapokat a követke-ző postai címre kérjük: Naszvadi Képzőművészeti Szabad-iskola, Németh Gyula, Hradná 1, 946 51 Nesvady, Slovakia (tel: 00421908548983). A nevezési lap letölthető lesz awww.csemadoknaszvad.sk, vagy a www.tuzvirag.sk internetes portálokról, s elküldhető az info@csemadoknaszvad.sk internetes címre is.
Tisztelettel várjuk jelentkezését.

Naszvad, 2015. február 27.

Dobosi Róbert
Németh Gyula
a Csemadok alapszervezet elnöke a Szabadiskola igazgatója