Várják a jelentkezőket a Pósa Lajos Emlékkonferenciára

Pósa Lajos halálának 100. évfordulója alkalmából óvodák, iskolák, könyvtárak, kulturális intézmények és kiadók szakmai konferenciákkal, speciális foglalkozásokkal; Pósa bácsi verseinek, meséinek előadásával, köteteinek új kiadásaival törekszik a mai olvasókkal is megismertetni az évtizedek óta háttérbe szorított költő és lapszerkesztő munkásságát, különös tekintettel annak pedagógiai vonatkozásaira.<br />
2014. október 17-én Rimaszombatban nyilvános<br />
Pósa Lajos Emlékkonferenciát<br />
szerveznek, amelyre szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik Pósa Lajos munkássága iránt.<br />
A emlékkonferencián való részvételét igazoló lapot 2014. október 10-ig kérik visszajuttatni Sebők Valériának a valeriasebokova@gmail.com e-mail-címre. A konferencia tartalmával és szervezésével kapcsolatban Sebők Valériánál lehet érdeklődni a 0911 277 287 telefonszámon. Amennyiben a résztvevő igényli, ebédet és frissítőt 5.- € ellenében biztosítanak a számára.

Pósa Lajos halálának 100. évfordulója alkalmából óvodák, iskolák, könyvtárak, kulturális intézmények és kiadók szakmai konferenciákkal, speciális foglalkozásokkal; Pósa bácsi verseinek, meséinek előadásával, köteteinek új kiadásaival törekszik a mai olvasókkal is megismertetni az évtizedek óta háttérbe szorított költő és lapszerkesztő munkásságát, különös tekintettel annak pedagógiai vonatkozásaira.

2014. október 17-én Rimaszombatban nyilvános Pósa Lajos Emlékkonferenciát
szerveznek, amelyre szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik Pósa Lajos munkássága iránt. A emlékkonferencián való részvételét igazoló lapot 2014. október 10-ig kérik visszajuttatni Sebők Valériának a valeriasebokova@gmail.com e-mail-címre. A konferencia tartalmával és szervezésével kapcsolatban Sebők Valériánál lehet érdeklődni a 0911 277 287 telefonszámon. Amennyiben a résztvevő igényli, ebédet és frissítőt 5.- € ellenében biztosítanak a számára.