Művelődési táborok 6-15 éves gyermekeknek

A Csemadok Szenci Területi Választmánya a nyár folyamán kétszer 8 napos művelődési tábort szervez a gyerekek részére. Az első turnus 2014. július 11-től   18-ig Alsóbodokon Paulisz Boldizsár rancsán  valósul meg.

 

 

 

 

 

A tábor programja: kirándulás Nyitrára, Lévára a városok nevezetességeinek megtekintése, túra a Zoborra és az Apponyi várromhoz,  ismerkedés a jurtával, sportjátékok, vetélkedők, a nyitrai és a zobori népi hagyományok megismerése, lédeci tájház meglátogatása, játszóházas és kézműves foglalkozások stb.

A tábor területén medence, játszóvár található, valamint lehetőség nyílik lovaglásra is. A másik turnus 2014. augusztus 11–18-ig Élesmarton – (Ostrý Grúň) valósul meg.A tábor programjába tervezünk: egésznapos kirándulást Körmöcbányára a pénzverdébe és Selmecbányára – a nevezetességek megtekintése, túrák a közeli hegyekbe, sportolás, vetélkedők, közös játékok, a környék nevezetességeinek megismerése, játszóházas és kézműves foglalkozások.

A tábor területén játszótér, medence, futballpálya van.A táborba 6-15 éves korú gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet, amelyet kérünk pontosan kitöltve július 3-ig visszaküldeni.A gyerekek biztonságára 4 felnőtt ügyel majd. Egészségügyi felügyeletet is biztosítunk.
A táborba a részvételi díj 160,- €
Az első részt a  80,- € a jelentkezéskor kérjük befizetni postai utalványon a másik részt 80,- € pedig július 5-ig.

Cím: OV Csemadok Senec, Fekete Márta, 900 45 Malinovo, Mostecká 28.

A további tudnivalókat és a tábor részletes programját a jelentkezések után kb. július elejéig minden résztvevő gyerekkel tudatjuk.

Érdeklődni, illetve jelentkezni Fekete Mártánál  a következő telefonszámon: 0905/305-812 és e-mail címen lehet: fekete@csemadok.sk ., fekete@csemadok.hu

Minden jelentkező gyereket szeretettel várunk.