Az Új Iskolaügy Polgári Társulás alkotóműhelye Somorján

Milyen lehet a társadalmunk 25 év múlva? Milyen különböző formái lehetnek az oktatásnak egy ilyen társadalomban? Ha az oktatás jövőjéről többet szeretne megtudni, látogassa meg somorjai műhelytalálkozónkat.
Sok szeretettel hívunk meg mindenkit, szakembereket és laikusokat egyaránt, azokat, akik a jövőről velünk együtt szeretnének gondolkodni és nem csupán mások döntéseire várnak.  Az első alkotóműhelyre Somorján kerül sor, 2014. március 19-én, 13.00 órától 17.00 óráig a somorjai Művelődési Központban. Ha részt szeretne venni ezen a workshopon, kérjük regisztráljon a következő linken: http://chcemevedietviac.sk/?tribe_events=workshop-v-samorine

Az Új Iskolaügy Polgári Társulás (Občianske zruženie Nové školstvo) hosszú távú célja a jövő oktatásáról szóló szlovákiai vita támogatása. Az oktatási reformnak szentelt honlapján (noveskolstvo.sk) folyamatosan hozzászól az iskolaügyi szervek aktuális lépéseihez, és szakemberek segítségével saját megoldási, fejlesztési javaslatokat dolgoz ki.

Többet Akarunk Tudni (www.chcemvedietviac.sk ) elnevezésű aktuális kampánnyal az oktatásról szeretnének nyílt vitát indítani és meg szeretnék erősíteni a gyermekek, szülők és szakemberek szerepét az iskolaügy reformjának folyamatában. (Forrás: Somorja.sk)