A Rovás Klub tagfelvételt hirdet

A Rovás Klub tagfelvételt hirdet, valamint elindítja a Use The House/Használd a Házat programját. A tagfelvétel nincs időhatárok közé szorítva. Jelentkezhet mindenki, aki szimpatizál a Rovás tevékenységével, akinek kell egy törzshely Kassán, egy kulturált magyar környezet, ahová úgy mehet, mintha hazamenne. A Ház kávézási lehetőséget nyújt a barátokkal való találkozáshoz, de egész napos tevékenységekre is alkalmas, mint dolgozás, olvasás, beszélgetés kellemes, magyar zene mellett, napi sajtó áttekintése, ingyenes internet hozzáférés, elmélkedés, a polgári társulás életébe való önkéntes bekapcsolódás. Az érdeklődőket a Rovás ArtCafé: hétfőtől péntekig, 10.00-től 18.00-ig, rendezvény esetén 22.00-ig várja. A Rovás ArtCafé egy olvasótermet is kialakított, a márciusi könyvhónapra pedig létrejön a Méry Könyvesház.
A környékbelieknek, akik például vásárlás vagy ügyintézés, kulturális programok és találkozók céljából utaznak Kassára, a Ház lehetőséget nyújt a megpihenésre, ingyen parkolásra, a csomagok megőrzésére, hasznos időtöltésre, ahol barátokkal és ismerősökkel találkozhat. Otthonról azzal a tudattal indulhat Kassára, hogy van egy hely, ahol biztonságban van és amelynek lehetőségeit kihasználhatja. A Házban ráadásul ismerőseit, vendégeit is elszállásolhatja.
Jelentkezni a agnes@rovas.sk és az art@rovas.sk e-mail címen vagy személyesen, a Rovás Akadémia székházában (Kmeť utca 34.) lehet.