Mozgáskorlátozottak és kerekes székesek versenye

EGY NAPON, EGY HELYEN KÉT ORSZÁGOS VERSENY! Szeretettel hívjuk és várjuk (a határon túlról is) a versenyzőket több kategóriában és az érdeklődő közönséget Tatabányára 2013. szeptember 7-én, szombaton két verseny 10 órai megnyitójára. 
TURUL-KUPA – a mozgáskorlátozottak XXVII. országos autós versenye,
HUMANITÁS-KUPA – a kerekes székesek VI. országos ügyességi versenye.
Helyszín: Tatabánya, Szent Borbála tér 1., a Vértes Agorája (a volt Közművelődés Háza) előtt. Megközelíthető a Köztársaság útról. Az előzetes jelentkezést várjuk telefonon: 00 36 70/235-2733, 0036 34/311-530, e-mailben: adamecz.laszlo@gmail.com és a helyszínen is 8.30-tól folyamatosan. Versenyzőinket ebéddel várjuk, a kísérőknek 700Ft/fő.
Az autós versenyen női-férfi, kéz- és lábvezérlésű kategóriák lesznek. A sorstársak a kerekes székes versenyen is indulhatnak legfeljebb 2 kategóriában.
A kategóriákat a jelentkezés függvényében indítjuk!
1. Női önhajtós; 2. Férfi önhajtós; 3. Aktív; 4. A kerekes székest a segítő tolja; 5. Utcai elektromos; 6. Szobai elektromos; 7. 3-4 kerekű moped.
A versenyeken KRESZ-TOTÓ is lesz.
A versenyek az Esélyek Napja programjában vesznek részt.
Rendezők: KEM Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége; KEM Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Humanitás Klubja. A program technikai támogatója: Rendőr kapitányság Tatabánya, Magyar Autó Klub 
RENDEZVÉNYÜNK INGYENES!