Ki lesz a Lakikatlan gulyáskirálya?

„A lakszakállasi verseny alapgondolata volt, hogy a hagyományápoláson túl szerezzük vissza az embereknek az egyik legnagyobb értékét, a baráti beszélgetések, találkozások okozta örömet. Így a gulyásfesztiválon a főzésen, nemes versengésen túl visszacsempésszük a közösségbe az emberi szó varázsát. Ez az elképzelésünk 3 éve be is igazolódott, hiszen ma már sokszor az elmaradt baráti, munkahelyi rendezvényeket helyettesíti a fesztiválunk.”
4 tagú csapatok jelentkezését várják. A csapatok egyéb különlegességet is süthetnek, főzhetnek, de csak a gulyást fogja a szakmai zsűri elbírálni, melynek pontértékét növelhetik különleges megjelenéssel, jó csapatmunkával, megfelelő higiéniával, terítéssel, frappáns cégtáblákkal, illetve humoros bemutatkozással. Egyéb kategóriában is megmérettethetik magukat a csapatok: a legfinomabb sütemény-pogácsa és bor-pálinka kategóriában. 
Díjak: Abszolút győztes: „Lakikatlan gulyáskirálya“, arany-, ezüst-, és bronzérmes gulyások, különdíjak, közönségdíj és az egyéb kategória díjai. 
Újdonság!!! Minden csapat árusíthatja a termékeit, melyet tallérok értékében fogunk kifizetni. A legtöbb tallért szerző csapat közönségdíjban részesül. 
Figyelem!!! Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 26. Bővebben ITT.