Nyári művelődési gyermektábor

A Csemadok Szenci Területi Választmánya 2013. július 1-8. között, valamint augusztus 17-24. között nyári művelődési táborokat szervez. Az első Ostrý Grúňban, (Zsarnócai járás), a másik pedig az Alsóbodoki Vállalkozói Magán Szakközépiskola kollégiumában (Nyitrai járás), a Paulisz-rancson lesz.

Tábor
Az első tábor programja: egynapos kirándulás a körmöcbányai pénzverdébe; városnézés, a zólyomlipcsei kastély, Selmecbánya, túrák a közeli hegyekben, sportolás, vetélkedők, közös játékok, fürdés, játszóházas és kézműves foglalkozások stb. A tábor területén játszótér, focipálya, medence van.

játszóh.foglalkozásA másik tábor programja: kirándulás Nyitrára, Kálnaborfű – barlanglakások, Apponyi-könyvtár, várrom megtekintése, sportjátékok, vetélkedők, a nyitrai és zobori népi hagyományok megismerése, játszóházas, kézműves foglalkozások, medence, játszóvár.

A táborokba 6-15 éves korú gyerekek jelentkezését várjuk. További tájékoztatás: Fekete Márta, Csemadok TV Szenc, telefonszám:0905/305-812-es telefonszámon vagy a következő e-mail címen:fekete@csemadok.sk