Még négy napig lehet pályázni a József Attila videópályázatra

„1905-ben születtem Budapesten, a Ferencvárosban”

Felhívjuk MINDENKI figyelmét, hogy készüljön: olvassa és dolgozza fel József Attila verseit, hiszen közeledik április 11., a magyar költészet napja, József Attila születésnapja!

Ferencváros Önkormányzata negyedik alkalommal hirdeti meg online videópályázatát.

Feltöltési időszak: 2017. március 8 – március 31.

Pályázók köre: hazai és határon túli fiatalok, akik 2017. április 11. előtt nem töltötték be a 32. életévüket.

A pályázat tartalma:

A videópályázatra olyan anyagokat várunk, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye: ez lehet egy teljes vers, lehet részlet, lehet szavalat vagy megzenésített változat. Az előadók száma nincs korlátozva, csupán annyi, hogy a vers szövegének változtatás nélkül kell elhangoznia.

A rögzítés történhet professzionális módon, de akár egy mobiltelefonnal is. Nem a képi minőség, hanem a kreativitás és az előadásmód a mérvadó.

Egy pályázó több videót is beküldhet, de egy film maximum 7 perc hosszú lehet: az ennél hosszabb anyagokat nem töröljük, de nem vesznek részt a versenyben.

A pályázatok beküldésének módja:

A pályázatokat (videókat) a YouTube-ra kell feltölteni, majd a „Nevezés” menüpont alatt megadni a film címét és linkjét (teljes URL), valamint a pályázó adatait.

A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes! Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmhez külön adatlapot kell kitölteni.

A pályázatok feltöltési határideje: 2017. március 31. 24.00

Díjazás:

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt és a legtöbb közönségszavazatot kapott pályázatokat jutalmazzuk.

Jutalmak: táblagép, okostelefon,

Közönségszavazás:

Az egyes filmekre szavazni a feltöltés pillanatától lehet a honlapon. A közönségszavazatok számát a 2017. március 31-én 24.00 órakor érvényes adatok alapján állapítjuk meg.

Eredményhirdetés és díjátadó:

Az ünnepélyes díjátadás április 11-én 18 órakor lesz a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest, IX. kerület, Haller utca 27.).

A nyertesek nevét, pályamunkáját a honlapon és a facebook oldalon tesszük közzé, a nyerteseket a pályázati adatlapon megadott címen értesítjük.

Adatkezelés, szerzői jogok: 

A feltöltött videókat és a megadott adatokat a szervezők rögzítik, de azokat harmadik félnek nem adják ki. A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához. 

A szervezők fenntartják a jogot, hogy (1) automatikusan, figyelmeztetés nélkül töröljék azokat a pályaműveket, amelyek megbotránkoztató, korhatárosnak minősülő vagy faji, etnikai, vallási, világnézeti gyűlöletkeltésre alkalmas jeleneteket tartalmaznak, illetve (2) az ilyen tartalmakat feltöltött pályázókat kizárják a rendszerből.

A pályázók a művek feltöltésével nyilatkoznak arról, hogy a pályaművek nem sértik harmadik személy szerzői, illetve szomszédos jogait. Amennyiben egy pályázatról bebizonyosodik, hogy mégis szerzői vagy szomszédos jogot sért, a szervezők az érintett videót azonnal eltávolítják. Esetleges jogsérelem, illetve bármiféle kárigény esetén minden anyagi és jogi felelősség kizárólag a pályázat beküldőjét terheli.

A pályázók a művek elküldésével automatikusan hozzájárulnak, hogy a beküldött anyagok ingyenesen és korlátozás nélkül elérhetőek legyenek Ferencváros Önkormányzatának, a jozsefattilamindenkinet.hu, valamint a projekthez csatlakozó médiapartnerek felületein, valamint az ezekhez kapcsolódó social media, promóciós és egyéb digitális felületeken.

Folyamatos hírekért kövess minket online: www.facebook.com/jozsefattilamindenkinet

Kapcsolat: jozsefattilamindenkinek@ferencvaros.hu