Sültkrumpli szlovákul a Jókaiban

48519Peter Brajerčík, Vladimír Kobielsky és Branislav Bystriansky szereplésével, Peter Mankovecký rendezésében, Egressy Zoltán: Sóska, sültkrumpli, azaz a Rozhodcovia című művét láthatják az érdeklődők a Komáromi Jókai Színházban szlovák nyelven szeptember 15-én 19 órától.
A történet egy játékvezetői öltözőben zajlik: meccs előtt, a két félidő között, és a meccs végén. Három szereplője egy futballmérkőzés bírói csapata: a visszaminősített futballbíró, az elhagyott szerelmes, valamint a törtető Bíró, aki nemzetközi karrier előtt áll. Meccs után elszabadul a pokol.
Az öltözőben immár két vesztes életű helyett három ül, és ami összeköti őket, az egy bizonyos nő. Rövidlátóságukban nem látják a kiutat, frusztráltságukban egymást is mélybe húzzák. A nézők egy tragikomédiát láthatnak, melyben valamennyien felismerhetik munkahelyi intrikáikat, az ambiciózus törtetőt, a titokban ármánykodó kollégát vagy a valóságtól elrugaszkodott alkoholistát.
Jegyvásárlási lehetőség a színház pénztárában (+ 421 (35) 7908 112), a szervezési osztályon (+ 421 (35) 7908 113), vagy akár online is a színház honlapján (www.jokai.sk).