44. Kármán József Irodalmi és Közművelődési Napok

44. Kármán József Irodalmi és Közművelődési NapokA Csemadok Losonci Alapszervezete és a Nógrádi Területi Választmánya, a Nógrádi Művelődési Központ az idén 44. alkalommal rendezik meg a Kármán József Irodalmi és Közművelődési Napokat 2013. március 7–23. között. PROGRAM:

Március 7-8-án a CVČ MAGNET szabadidőközpontban tartják a Tompa Mihály Országos Vers és Prózamondó Verseny járási döntőjét

Március 7-én 17 órakor a Szabó Gyula Emlékházban könyvbemutató és beszélgetés Aich Péter íróval. Közreműködik Demecs Andrea.

Március 15-én 17 órakor Koszorúzás a Kármán-emlékműnél; 17:30 órakor VIGADÓ színháztermében ünnepi műsor. 

Március 20-án 18 órakor a Lehár kávéházban A legmerészebb álmaink is megvalósíthatók c. darabot láthatják a Kármán Színház előadásában (Örkény István egypercesek).

Március 22-én 18 órakor a Magyar Kulturális Központban könyvbemutatót tartanak. Farkas Ottó: Ördög János ugratása c. kötetét a szerző jelenlétében ismerhetik meg. Felolvas Demecs Andrea.

Március 23-án 14 órakor a Magyar Kulturális Központban beszélgetés és élménybeszámoló: a vendég Dr. Juhász Árpád geológus, világjáró természettudós.