V. Országos Cserkésznap

V. Országos Cserkésznap 2012A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség nevében szeretnélek meghívni Titeket az V. Cserkésznapra, mely április 27-29. között kerül megrendezésre Komáromban. Külön hangsúlyoznám, hogy vasárnap (április 29-én) szervezik a XXIII. Komáromi Imanapot is, melynek lebonyolításában Szövetségünk is részt vesz. Buzdítok mindenkit, vegyen részt ezen az eseményen is! A Cserkésznap a szintúgy hagyományos Komáromi Napok program keretében zajlik, így, aki úgy dönt, vasárnapra is találhat neki valót. A Cserkésznap helyszíne a komáromi erődrendszer VI-os bástyája, közel a Vág holtágához. Mondhatom úgy is, a megszokott helyszínen.
Amit feltétlenül tudnotok kell: A részvételi díj elővételben 8 €, helyszínen 10 €, elővételi határidő: 2012. április 20. (péntek) 
A szállást a Mariánum Egyházi Alapiskolában biztosítjuk (Király püspök utca 30), derékaljra és hálózsákra szükségetek lesz. Ugyanúgy, mint 2 éve, a kiscserkészek, és a családosok számára is lesznek programlehetőségek. A rendezvény teljes ideje alatt egyenruha viselése kötelező, ill. a helyszínen a foglalkozások ideje alatt viselhető cserkészpóló is. Bővebb információkat a http://www.cserkesznap.szmcs.sk/ honlapon találtok, és figyeljétek a SZMCS Facebook oldalát (facebook.com/cserkeszszovetseg) is!
Jó munkát!
Szeghő Sanya, az V. Országos Cserkésznap fő koordinátora